Кошик
5465 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

КУРКА В КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ #PreowWan

КУРКА В КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ #PreowWan

Найбільш характерний тайський спосіб зробити кисло-солодкий соус - це обов'язкове використання двох важливих інгредієнтів. Tamarindo - для кислого компоненту та пальмовий цукор - для солодкості.

Як і в більшості тайських рецептів, для приготування вам треба WOK. Усе готуєтсья дуже швидко і легко, а у нашому магазині ви зможете купити усі необхідні інгредієнти, що не знайдете в звичайному супермаркеті

У поєднані з рисом на гарнір ця страва чудово підійде як для сімейного обіду, так і для зустрічі з друзями.

Насолоджуйтесь!

       

Інгредієнти на 3 порції:

        Для соусу

        АБО ж можна взяти готовий соус:

Як готуємо:   

  1. Порізати філе курятини на невеликі шматки, висушити і трохи підморозити у морозильній камері. Далі витягти і обтрусити крохмалем (35г), перемішаним з сіллю. Відкласти.
  2. Нарізаємо всі овочі довшими смужками.
  3. Якщо ви використовуєте не готовий соус, то на цьому етапі самє годину змішати всі інгредієнти для соусу. Додати 35г крохмалу.
  4. Тепер все готове до смаження. Наливаємо в сковорідку WOK і гріємо її до середньої температури. Вийміть м'ясо, обтрусіть зайвій крохмаль і кидайте у сковорідку. Смажимо до коричневого кольору і виймаємо на тарілку. У сковорідку кидаємо всі овочі і стебло бамбука. Кінзу, арахіс та ананас додамо трохи пізніше. Смажимо близько 5 хвилин на вищій температури, постійно помішуючи, поки овочі стануть м'які якші.
  5. Додаємо соус на сковорідку і варимо все 1 хвилину. Тепер додаємо порізані шматки ананасу з соком. Довести до кипіння і скрутити до середнього вогню. Повертаємо у WOK м'ясо і готуємо ще 5 хвилин. Соус має загуснути, а в кінці додаємо трохи подрібнений арахіс і порізані листки кінзи.
  6. Подавайте страву з теплим рисом.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner