Каррі пасти
- 10733
- 10731
- 10720
- 10723
- 10734
- 10746
- 10722
- 10763
- 10732
- 10744
- 10757
- 10745
- 10713527 ₴Немає в наявності+380 (67) 604-07-07Kyivstar
- +380 (66) 604-07-07Vodafone
- +380 (73) 604-07-07Lifecell
- 12513252 ₴Немає в наявності+380 (67) 604-07-07Kyivstar
- +380 (66) 604-07-07Vodafone
- +380 (73) 604-07-07Lifecell
Каррі пасти від азіатських виробників
Пасти з якісних натуральних інгредієнтів, створені за традиційними рецептурами. Незамінні продукти для страв азіатської кухні. Червоні, жовті, зелені, матсаман, пананг пасти каррі від провідних виробників Таїланду. Продукція в упаковках від 400 м і великого обсягу 1 кг за найвигіднішими цінами.
Дивитися асортиментВластивості червоної, зеленої, жовтої пасти
![]() |
Червона паста. Для приготування суміші використовують червоний перець чилі, часник, лимонне сорго, креветочная паста. Цей продукт не може бути використаний для вегетаріанських рецептів, за рахунок наявності у складі морепродуктів. Червона паста каррі робить смак рецептів із яловичини чи свинини більш збалансованим. |
![]() |
Жовта паста. Єдиний продукт у цій категорії товарів, який на 100% придатний для вегетаріанців. Готовий продукт включає такі складові, як куркума, і жовтий перець чилі. Це класична заправка для супу karee, а також для страв із курки, яловичини та овочів. |
![]() |
Зелена паста. Продукт даного типу відмінно поєднується з морепродуктами, з м'ясними стравами або з локшиною. Основу зеленої пасти складають лайм і часник. В якості допоміжних інгредієнтів до соусу нерідко додають горіхи, кокос, паприку, куркуму. |
З чим поєднується паста каррі?
Пасту каррі застосовують для створення різноманітних соусів та заправок. Може знадобитися невелика кількість вершків, йогурту без наповнювача або кокосового молока. Суміш можна використовувати у сирому вигляді або трохи прогріти у сотейнику. Щоб зберегти максимум властивостей і ароматів, продукт слід зберігати в скляній банці, що щільно закривається. В асортименті інтернет-магазину є всі види пасти, що допоможе приготувати по-справжньому смачну та цікаву страву азіатської кухні.