Кошик
6381 відгук
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

ТАЙСЬКА КУРЯТИНА З кеш'ю #KaiPhatMetMamuangHimmaphan

ТАЙСЬКА КУРЯТИНА З кеш'ю #KaiPhatMetMamuangHimmaphan

Створена у вогняному гарячому WOK, з насиченим ароматом, ніжним перцем та цибулею, золотисно-коричневою куркою та соусом. Усе це про тайську курятину з горіхами. Страва змусить вас зробити паузу і зупинитися над нею на довше. У Таїланді ця страва вважається у китайському стилі, але вона настільки поширена в Бангкоку, що з часом стала тайською їжею. Просто по-своєму. Спеції тут не обов'язкові, але, як і більшість тайських страв, трохи перцю завжди буде доречним. Та якщо ви готуєте для родини і хочете, аби посмакували і діти, соусу буде достатня. А гострий перець залиште для дорослих. Загалом смаження позику близько 15 хвилин, а ще стільки ж приготування інгредієнтів. А далі одразу за стіл. Бо їсти тайську курятину з кеш'ю треба гарячою.

Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 4 порції:

Для соусу:

Для м яса:

  • 1 біла цибулина
  • половина червоного перцю
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 500 г курячого філе без шкіри
  • 1 ст. л. борошна
  • 150 г кеш'ю
  • соняшникова олія для смаження
  • рис - на гарнір 

 

Як готуємо:

  1. Для початку готуємо соус. Додаємо усі інгредієнти для нього і перемішуємо, додавши крохмаль. Можна усе змішати блендером. Пам " ятайте, що перець варто додати, якщо хочете отримати більш гостру страву. Готовий соус відкладаєм.
  2. Далі готуємо інгредієнти для смаження. Нарізаємо довшими шматками, як для wok цибулю і перець. З'єднання єднуємо їх. Далі ріжемо зелену цибулю. Подрібнивши курку, перемішуємо її у борошні з сіллю. Вийде такий легкий кляр.
  3. У сковорідці WOK нагріваємо масло для смаження на середньому вогні. Першим обсмажуємо до золотистого кольору горіхи кеш'ю. Це позиці приблизно 2 хвилини. Далі виймаємо їх на паперовий рушник, аби стекла зайва олія. Далі у сковорідку додаємо м'ясо. Дві хвилини намастіть без перемішування, це допоможе йому прирум'янитися. За 6-7 хвилин курятина має статі коричнево-золотою. Готову курку перемістіть до горіхів на серветку, аби увібрати зайву олію.
  4. До олії, що залишилась на сковорідці, додайте цибулю і перець. Смажте 3-4 хвилини. Якщо вам здасться, що на сковорідці сухо, додайте трохи води. Далі поступово додайте соус. Добавляємо зелену цибулю, курку та кеш'ю. Всі разом готувати ще протягом 1 хвилини, щоб гарно вимішати соус.
  5. Страва готова. Подавати її можна з рисом.

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner