Кошик
5965 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.09).

+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

ХРУСТКИЙ ТОФУ З ЧИЛІ ПАСТОЮ, кеш'ю ТА КАПУСТОЮ #TamMaakHoong

ХРУСТКИЙ ТОФУ З ЧИЛІ ПАСТОЮ, кеш'ю ТА КАПУСТОЮ #TamMaakHoong

Повірте, тайська чилійська паста - стане однією з найкращих приправ на вашій кухні. Це основа для багатьох страв, якщо ви хочете отримати одночасно солодкий, гострий та багатий аромат.

Виготовлений з хрусткого тофу, тайської чилійської пасти, капусти та кеш'ю, це, звісно, особливо веганський варіант. І без глютену. На порцію всього 14 г протеїну і 265 калорій. А для тих, хто скептично відноситься до тофу, рекомендуємо вам спробувати його підсмаженим до хрусткості. І ви переконаєтесь - ми були праві.

Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 4 порції:

Для соусу:

Для смаження:

Як готуємо:

Як зробити хрусткий тофу?

Для цього потрібно три речі:

  1. Висушіть його. Дуже добре. (Злийте з нього рідину, а потім покладіть кубики тофу у рушник, аби він увібрав додаткову вологу)
  2. Кукурудзяний крохмаль. (Посипте тофу кукурудзяним крохмалем перед готуванням - це додаткова хрусткість)
  3. Висока температура (Нагрійте в сковорідці олію до високої температури і смажте до золотисто-коричневого кольору)

А тепер безпосередньо до готування:

  1. Змішайте всі інгредієнти для соусу (або з'єднання єднайте їх в баночці та добре потрусіть). Ви можете зробити соус заздалегідь і охолоджувати, поки не буде потреби використати його.
  2. Максимально підсушений тофу киньте у крохмаль, сіль та перець. Обваляйте.
  3. Нагрійте WOK і налийте в нього олію до середньої температури. Далі, як почнуться бульки, киньте сір і смажте до золотистого кольору. Це приблизно 4-6 хвилин. Готовий сир перемістіть на тарілку.
  4. Додайте в сковорідку ще олії і трохи води. Далі додайте помиту капусту. Намастіть поки капуста не стане білі зелена і ніжна.
  5. Додаємо кеш'ю і смажемо все разом ще 1 хвилину.
  6. А тепер додаємо у WOK тофу і заливаємо зверху соусом. Залишити на вогні ще на декілька хвилин, аби соус загус. У цею годину все гарно, але обережно перемішати.
  7. Страва готова. Подавати її можна з рисом.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner