Паназіатський яловичий суп з травами та локшиною

Паназіатська кухня відрізняється яскравим смаком і поєднує в собі різні страви Далекого Сходу. Завдяки відсутності правил, вони виходять не тільки оригінальними, а й неймовірно апетитними. Яскравим прикладом кухні є паназіатський яловичий суп з травами та локшиною. Продукти для його приготування можна придбати в інтернет-магазині Asia Foods. Якісні товари за приємними цінами допоможуть зробити страву, якою просто здивувати навіть досвідченого кулінара.
Основою є яловичий неконцентрований бульйон. В своєму складі він має багато інших компонентів, які відмінно підкреслюють характер страви. Специфіка паназійської кухні полягає в гармонійному поєднанні кислих, солоних, солодких та гірких компонентів.
Як приготувати яловичий суп
Спочатку треба варити бульйон з таких інгредієнтів:
-
3, 5 л води;
-
500 гр яловичої грудинки;
-
2 см імбиру нарізати скибочками;
-
сіль за смаком.
Всі компоненти паназіатського яловичого супу нарізати, перекласти у велику каструлю, залити водою та варити на середньому вогні не менше 2 годин. Готовність мʼяса перевіряють виделкою. При натисканні кінчиком на нього, мʼякиш повинен відставати від кістки та розпадатись на волокна.
Тим часом, треба вичавити сік одного лайма, додати в нього 100 грамм соєвого соусу і подрібнити в рідину один перець чилі. Така заправка може зберігатись в холодильнику до місяця.
Для супу потрібно взяти:
-
200 гр грибів (шампіньйони чи гливи);
-
цедру лайма;
-
150 гр локшини;
-
пучок кінзи;
-
50 мл соєвого соуса.
Після того, коли бульйон буде готовий, в нього додати нарізані тонкими пластинами гриби, цедру, соус та кінзу, які попередньо зв'язати кулінарною ниткою. Суп треба довести до кипіння, а локшин заздалегідь відварити та відкинути на друшляк.
Мʼясо виймають, нарізають тоненькими скибочками та додають до супу.
Нюанси приготування паназійського супу з яловичини
Вищезазначений рецепт має дві версії: дорослу та дитячу. Для першого варіанту треба покласти порцію локшини, зелень, проростки та кілька смужок стейку. Приправляють бульйон соком лайма та заправкою з перцю чилі.
Дитячий суп майже не відрізняється від дорослого, в ньому відсутні пекучі елементи. В якості заправки виступають:
-
зелень цибулі та кінзи;
-
проростки квасолі мунг (можна не додавати);
-
м’ята.
Щоб отримати смачний яловичий суп з травами, треба взяти локшину, яка найбільше подобається. Це може бути рисова, фунчоза чи соєва.
Кількість трав у супі можна збільшувати чи зменшувати за смаком. Щодо проростків, їх можна замінювати іншою мікрозеленню, яку просто вирощувати в домашніх умовах. Достатньо квасолю залити проточною водою, накрити харчовою плівкою на тиждень. Кожного дня її треба промивати, а воду міняти на свіжу. Цього періоду достатньо для того, щоб утворились паростки.
На сайті інтернет-магазину можно придбати якісну та корисну продукцію, яка допоможе створити справжній шедевр. Оригінальна азіатська страва буде до смаку усім без виключення. Широкий асортимент товарів дозволяє підібрати необхідні компоненти в одному місці. Спробувавши паназіатський суп з яловичини одного разу, можна насолодитись вишуканим смаком страви та стати її прихильником надовго.