Кокосові панкейкі
Для тих, хто слідкує за своєю фігурою та власним здоров " ям, відмінним варіантом на сніданок стануть кокосові панкейкі. Ці смачні ласощі вважаються корисними для мікрофлори кишківника, тому млинці можна вживати всім без виключення. Вони підходять для мам, які перебувають на грудному вигодовуванні, а також дітям. Панкейкі на кокосовому молоці не містять лактозу чі алергічні компоненти, а з приготуванням впорається навіть підліток.
Щоб приготувати їх, варто завітати на сайт інтернет-магазину Asia Foods, де можна придбати потрібні інгредієнти. Тут уявлень великий асортимент якісної продукції за кращими цінами.
Дослівно слово pancake перекладається, як «тістечко на сковороді». Ця назва в Україні з'єднання прийшла із США. Перший рецепт був привезений на континент зі Старого Світу емігрантами із Шотландії. На відміну від традиційних млинців, панкейк більше схожий на бісквіт, завдяки своїй пишності та румяності. До речі, його смажать на сухій пательні.
Головні інгредієнти кокосових панкейків
Для приготування кокосових панкейків потрібно:
-
2 яйця;
-
60 гр рисового борошна;
-
175 мл кокосового молока;
-
сироп топінамбура або мед за смаком;
-
30 гр кокосової борошна;
-
1 ч. л. кокосового масла;
-
розпушувач на кінчику ножа.
В рецепт замість сиропу чи меду можна додати трохи цукру за смаком. Кокосове борошно замінюється стружкою.
Можна спробувати і такий рецепт без яєць:
-
100 гр пшеничного борошна;
-
250 мл кокосового молока;
-
1 ст. л. рослинної олії;
-
дрібка солі;
-
0,5 ч. л. розпушувача.
Зважаючи на те, що панкейкі мають значно товщину, а їх діаметр з блюдце, придати пухкості їм можна, поставивши після смаження на сухій сковорідці в духовку. Витримавши 10 хвилин, подавати до столу в теплому вигляді.
Як приготувати кокосові панкейкі
-
В першу чергу треба ретельно збити яйця з цукром.
-
Влити молоко.
-
Додати розпушувач, борошно та замісити однорідне тісто.
Роботу можна проводити за допомогою блендера або міксера, щоб отримати найкращий результат. Тісто повинне бути схоже на густу сметану, при випіканні млинці будуть пористими. На завершення його треба залишити на 10 хвилин для дозрівання. Готуючи випічку, варто пам " ятати, що рідкі компоненти з'єднання єднуються з рідкими, потім їх додають в сухі.
За бажанням в тісто можна додавати сухофрукти, родзинки.
Смажать кокосові панкейкі на сухій сковороді. Подають на стіл смаколики, прикрашені ягодами, джемом чи йогуртом.
Нюанси приготування кокосових панкейків
Щоб страва вдалась, важливо притримуватись рекомендацій кухарів. По-перше, всі продукти повинні бути свіжими, інакше навіть простий рецепт кокосових панкейків може не вдатись.
Перемішувати борошно, з'єднання єднуючи його з рідкими інгредієнтами треба до досягнення тістом однорідного стану. Тривале перемішування може призвести до великої щільності млинців. Треба пам " ятати, що чим більше у випічці цукру, тим скоріше вона буде підсмажуватись.
Віпічка стані більш пухкою, якщо в неї додати невелику кількість кокосової олії.
Смаколики смажать на сухій пательні. Важливо не перетримувати їх, щоб на поверхні утворилась золотава скоринка.
Класичний рецепт панкейків передбачає подачу їх з кокосова стружкою та кленовим сиропом. Дозвольте собі насолоду, приготуйте смачненьке!