Корисні властивості копченого вугра

Відноситься вугор до прісноводних хижих риб, які мешкають в річках. Він використовується для приготування різноманітних страв у різних народів світу. Особливо багато і часто його вживають у їжу японці. Вони використовують традиційні рецепти або вигадують нові спосібі обробки, які б дозволили максимально зберегти всі корисні властивості. Чим же такий особливий копченостями вугор, і як його правильно готувати?
Користь копченого вугра
У вугрі, зокрема копченому, є високий вміст корисних для організму речовин: жирів, білків, велика концентрація мікроелементів йоду, заліза, калію, фосфору. Отримання їх у достатній кількості з продуктів харчування дозволяє уникнути таких небезпечних хвороб як атеросклероз, порушення роботи щитовидної залози.
В японській медицині копченостями вугор визнаний помічник для лікування і профілактики захворювань чоловічої статевої системи. Велика кількість вітаміну А і Е дозволяє не допустити виникнення проблем із зором, використовується для лікування хвороб очей, зменшує огрубіння шкіри.
Наявність протеїну і правильних жирних кислот робить рибу актуальною для людей із захворюваннями серця. Омега-3 нормалізує обмінні процеси, при постійному вживанні правильно приготовленого продукту можна зупинити процеси старіння. Це можливо завдяки великому вмісту корисних речовин.
Японці вживають багато цієї риби з настанням тепла, тому що вона допомагає пережити спекотний період і знімає втому.
Як і де використовується вугор
Спеціальні спосібі обробки дозволяють зберегти всі корисні властивості копченого вугра, використовувати його для різних страв:
- суші та ролів;
- салатів та супів.
Як і більшість продуктів, традиційних для східної кухні, ця риба універсальна і додавати її можна у будь-яку страву, головне правильно збалансувати смак. Особливої популярності набули суші, які смакують усім. Японці люблять їсти в спечу особливий шашлик з цього продукту. Риба чудово поєднується із різноманітними гарнірами: рисом, локшиною, традиційними соусами.
Щоб приготувати корисну і безпечну страву потрібно використовувати лише якісні продукти, які були приготовлені за правильною технологію із дотриманням санітарних правил. Саме такий пропонує придбати інтернет-магазин ASIAFOODS. Риба готується традиційним для східної кухні способом і заморожується. Доставляється у спеціальній упаковці із матеріалу, який зберігає потрібну температуру. Тому якість і безпека продукту гарантується, якщо його забрати з пошти в день доставки. Це особливо важливий момент.
Що готувати з копченого вугра — це вже справа вашої фантазії і знання традиційних рецептів. Особливо добре він поєднується з усіма компонентами, які входять до суші. Крім того, є набагато безпечнішим варіантом для приготування ролів, ніж будь-яка сира риба.
Спеції можна додавати за власним смаком. Традиційні для східної кухні прянощі також можна придбати в інтернет-магазині. При правильній термічній обробці продукт зберігає всі корисні властивості, тому при постійному вживанні позитивна дія на організм гарантована.