Кошик
7045 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Корисні властивості кокосових вершків

Корисні властивості кокосових вершків

Одним з найбільш корисних продуктів здорового харчування є кокосові вершки, які дуже смачні, мають неперевершений аромат. До їх складу входити рідкісній жир, який називають лауріновою кислотою. Вона легко засвоюється організмом і стає джерелом енергії. Для повноцінного функціонування організму варто регулярно вживати кокосові вершки. Але, зважаючи на їх високу калорійність, кількість їх повинна бути невеликою. Спеціалісти рекомендують в день не більше 100 гр. корисних вершків в якості заправки для салату або чистому вигляді. Виготовляють кокосові вершки методом віджиму кокосової стружки. В залежності від їх кількості, продукт може бути рідким чи густим. Саме після першої процедури отримують густі смачні кокосові вершки. Їх можна приготувати вдома самостійно, задіяти продукт в різноманітних рецептах. Будь-який десерт буде смачнішим та більш натуральним, якщо до нього додати крем з них. Продукт поліпшує роботу серця, знижує тиск, ліквідує поганий холестерин. Вони є джерелом марганцю, заліза, вітамінів, які допомагають у боротьбі з нервовими захворюваннями.

На сайті можна придбати унікальні кокосові крем вершки за приємною вартістю, який стане важливою складовою багатьох страв, поліпшить роботу внутрішніх органів та подарує гарне самопочуття.

 

Як готують кокосові вершки

 

Цей делікатес готують з кокосового молока. Щоб приготувати кокосові вершки беруть м'яка якоть кокоса, подрібнюють, та додавши літр води перебивають блендером. Масу відтискають через марлю. На виході отримуємо молоко, яке переміщуємо в морозильну камеру на 15 хвилин. Кокосові вершки можна відокремити від ложкою молока. Далі їх збивають з цукром і вживають.

 

Цікаві рецепти з кокосовими вершками

 

  • Морозиво. Для приготування корисного фруктового делікатесу, яке можна вживати навіть маленьким дітям, беруть три види ягід, які є в наявності (по 4 ст. л.), додають мед (5 ст. л.), кокосові вершки (100 гр. на кожну ягоду). Всі компоненти перебивають блендером і розкладають у формочки.
  • Гарбузовий суп-пюре. Для приготування супу цибулю, моркву і селеру в рівній кількості, нашаткованими, обсмажуємо на сковорідці з кокосовим маслом до напівготовності. 300 гр. гарбуз нарізаємо кубиками, складаємо в каструлю разом з овочами зі сковорідки. Додаєм 400 гр. томатів у власному соку та заливаємо окропом. Коли гарбуз стане м'яким яким, солимо і всі інгредієнти збиваємо блендером до однорідного стану. На завершуючому етапі додаємо в суп півсклянки кокосових вершків.

 

Крем з кокосовими вершками

 

Для приготування крему з кокосовими вершками беруть 200 гр. продукту, 1 ст. л. цукрової пудрити і трохи ванілі. Охолоджені вершки збивають протягом 3-4 хвилин, додають підсолоджувач і вінілін. Готовий виріб можна додавати в будь-який десерт. Це відмінний варіант для вегетаріанців та тих, хто страждає на непереносимість лактози. Вони вважаються основою здорового харчування як дорослих, так і дітей.

Якісні кокосові вершки можна придбати на сайті. Смороду стануть основним інгредієнтом перших страв, салатів та десертів.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner