Кошик
6042 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Тонкощі приготування різних видів азійської локшини

Тонкощі приготування різних видів азійської локшини

Останнім часом популярність набирають азіатські страви, серед яких локшина стала частиною смачного та здорового харчування. Локшина ― популярний продукт у багатьох ресторанах та кафе, але при бажанні її можна приготувати й вдома. Багато видів азіатської локшини дає можливість підібрати варіант до смаку. На батьківщині її вживають щодня, і кожна провінція має свій особливий секрет приготування. Найбільш вживаними можна назвати рисову, яєчну, гречану, пшеничну локшину, кожна з яких відрізняється особливим смаком. На сайті інтернет-магазину можна придбати якісну азіатську локшину, яка стане основою гарнірів, перших страв, салатів, і відмінно поєднується з морепродуктами, м ясом.

 

Віді азіатської локшини

 

  • Рисова. Однією з важливих складових багатьох азіатських супів є рисова локшина, яка буває тонкої та товстою. Страва має нейтральний смак, тому поєднуючись з іншими інгредієнтами, вона вбирає їх аромат та смакові якості. Її додають до солодких страв з сіром, фруктами та горіхами. Це універсальний продукт, який можна готувати при нагоді.
  • Сомен. Тонка, рівна локшина за зовнішнім поглядом нагадує спагетті. Вона має вишуканий смак її додають у салати, супи, або в якості основного гарніру. Варити її треба не більше трьох хвилин. Влітку сомен викладають в ємність з льодом, додають імбир, зелену цибулю, щоб не перебити тонкого аромату та післясмаку локшини.
  • Яєчна. Відрізняється яскравим кольором та приємним смаком. Вона гармонійно поєднується з будь-якими продуктами і стані смачним гарніром або інгредієнтом супу.
  • Соба. Гречана локшина, яку виготовляють з додаванням пшеничного борошна. Це роблять для того, щоб отримати тонку витягнуту форму. Корисна страва з неї має легкий приємний аромат і горіховий післясмак. Соба частий гість на новорічному столі азіатів.
  • Удон. Це довга і товста локшина з м'якою текстурою. Оскільки до її складу не входять яйця, її можна вживати у піст. Гарно виглядає в салатах, поєднується з рибою, морепродуктами та овочами. Її можна тушкувати з різними соусами, смажити або запікати.

 

Як готувати яєчну, рисову та гречану локшину

 

У процесі приготування страв важливо дотримуватись певних правил, щоб вона була ідеальною. Рисову локшину взагалі варити не треба. Її засипають у киплячий бульйон чи окріп та накривають кришкою. Через п'ять хвилин проціджують та промивають крижаною водою.

Яєчна локшина вариться не більше, ніж 4 хвилини, й стані гарніром для салатів чи супу. Її м'яка який смак буде доречний в будь-якій страві.

На 100 грамів гречаної локшини беруть літр води. Згідно інструкції, зазначеній на упаковці, її кидають в окріп і варять 10 хвилин. Беручи за увагу крохмальність локшини, на завершу.чому етапі треба ретельно промити її під проточною водою, щоб виключити ризик злипання. Поєднується з соєвим соусом, рисовим оцтом і кунжутною олією.

На сайті можна підібрати азіатську локшину, яка стане важливим інгредієнтом для різноманітних страв здорового харчування. Продукт виготовлений з екологічно чистих компонентів і стані для організму корисною та смачною стравою.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner