Кошик
6042 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Пагони бамбука: що з ними приготувати

Пагони бамбука: що з ними приготувати

Пагони бамбука використовують в їжу в країнах Азії. Для цього їх ще молодими зрізають. А їдять у свіжому вигляді або консервують, маринують, сушать, варять. Про користь продукту говорити широкого його використання в Азії, адже він багатий вітамінами, корисними мікроелементами, які при правильній обробці зберігаються. Консервовані пагони бамбука можна придбати й в Україні. Це не такий вже й рідкісній та екзотичний продукт. Щоб отримати максимум насолоди та користі від нього, необхідно розібрати що приготувати і як правильно це зробити. У молодих пагонах бамбука є багато важливих для організму компонентів.

 

Користь пагонів бамбука в стравах

 

  • Низькокалорійний продукт містить в 100 грамах 2.6 г білка, 5.2 г вуглеводів та мінімальну концентрацію жирів.
  • У складі є такі важливі компоненти для організму як вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е, РР, макроелементи і мікроелементи, незамінні амінокислоти, жирні, насичені, ненасичені полікислоти.
  • При постійному вживанні продукту покращується робота серцево-судинної та нервової систем, стан м язів і кісток, нормалізується робота шлунковокишкового тракту.

Не можна їсти пагони бамбуку хіба що вагітним, через ризик тонусом матки. Також не варто давати цей продукт дітям до трьох років.

 

Що приготувати з консервованих пагонів бамбука

 

Пагони бамбука використовують для приготування різних страв. Найпростіше додавати їх до супів. Смороду дають їм неповторний смак і аромат, допомагають урізноманітнити звичне меню. Можна готувати таку страву з локшиною і додати пагони в кінці, доводячи їх до готовності. Оригінальний і незвичайний смак має суп з рисом. Для нього бамбук відварюють, зерна крупи обжарюють окремо та поміщають до відвару, потім потрібно добавити м'ясо, соєвий соус, зелену цибулю і все перемішати.

Консервовані пагони бамбука — це універсальний продукт, який використовується для різних страв. Найчастіше з нього готують салати. При цьому їх наповнення різноманітне, залежно від того, що є в холодильнику. Оригінальним і смачним буде поєднання курки і пагонів. Додаючи в страву перець, гриби, соєвий соус можна створити справжнє соте, яке гарантовано вразить гостей незвичайним поєднанням смаків.

Поєднуються корисні консервовані пагони бамбука з креветками і савойською капустою. Використовуючи в приготуванні м'яка м'ясний бульйон, виходить оригінальна страва, в якій всі інгредієнти тушкуються разом, а тому аромати і смаки вдало комбінуються. Крім бамбукових пагонів, використовують також паростки соєвих бобів.

Представлений продукт по суті можна поєднувати з будь-якими видами м’яса, самостійно відшукувати оригінальні рецепти, щоб вразити оточуючих. Бамбук добре поєднується з продуктами, немає специфічного запаху чи смаку, навпаки додає приємного аромату стравам. В пошуку оригінальних рецептів вас може обмежити лише власна фантазія. Для вдалого результату головне, використовувати виключно якісний продукт, зроблений за всіма стандартами.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner