Кошик
5050 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

ТОП 5 найсмачніших азійських супів

ТОП 5 найсмачніших азійських супів

Азійська кухня, та окремо перші страви, мають багато прихильників. Супи, юшки становлять величезний розділ рецептів страв Китаю, В єтнаму й Таїланду, приготування яких неможливо без залучення яловичого, рибного, курячого, овочевого бульйонів, соєвої пасти та інших прянощів. Розгляньмо, що варто скуштувати в ресторані чи приготувати на власній кухні.

 

Готуємо азійські супи, бульйони з пастами та соусами

 

  • Том ям (тайська кухня).

Перлина тайської кухні з кисло-гострим смаком. Для освіченого туриста в Таїланді, Індонезії та багатьох країнах Південно-Східної Азії цей суп — такий же must, як борщ для іноземця в Україні. Основа супу — курячий бульйон з грибами шиітаке, рибним або соєвим соусом та коренем галангала. Найпопулярніший азійський суп том ям кунг на кокосовому молоці з креветкою. Такий суп можна робити з рибою (том ям пла), з куркою (том ям кай) або з різними морепродуктів.

 

  • Кимчи (корейська кухня)

Корейський суп кімчі, який самі корейці считают своїм національним надбанням. Це гостро приправлені квашені овочі (найчастіше капуста, альо іноді зустрічається кимчи з редису, огірків та баклажанів), на основі яких й готується суп. У бульйон з м ясом (з бараниною, яловичиною) кладуть кімчі, а потім додають перець, часник, соєву пасту, соус чилі й варять до готовності м яса. Подавати суп прийнято зі скибочкою сиру тофу та нарізаною зеленою цибулею.

 

  • Удон (японська кухня)

Суп назв на честь основного інгредієнта — локшини удон, товстої й м'яка якої пшеничної локшини без яєць. Крім локшини в супі м'яка м'ясний бульйон, гриби шиітаке, зелена цибуля, курятина, яйці, крабові палички й креветки. Удон зі спаржевою квасолею та грибами шиітаке здивує ноткою солодощі, а любителям більш ситних варіантів (практично 2-в-1: перше та друге) точно сподобається удон зі свининою, сіром тофу та яйцем пашот. До речі, страву їдять як гарячою, так та холодною.

 

  • Рамен (японська кухня)

Основні інгредієнти — тонка пшенична локшина та яловичий чи будь-який м'яка м'ясний бульйон. Класичний варіант — рамен з грибами шиітаке, овочами, зеленню, м ясом (курка або свинина) та яйцем вареним, у вигляді омлету або взагалі сірим.

 

  • Фо (в'єтнамська кухня)

Його основа — рисова локшина, яловичий бульйон та м'ясо. В обов'язковому порядку у фо додають зелень та трави (м ята, кінза, тайський базилік), можна в ньому «зустріти» й овочі, лайм та шматочки червоного перцю. В залежності від основного інгредієнта існує три різновиди даного супу — яловичий (фо бо), курячий (фо га), рибний (фо ка).

 

Яловичий, рибний, курячий та овочевий бульйони для супу

 

Якщо вже захотілося скуштувати загадані азійські супи, то мерщій до магазину Asia foods. Тут можна придбати яловичий, рибний, курячий, овочевий бульйони, соєві пащі, щоб втілити рецепти з максимальній точністю. Продукція постачається з країн Азії, що гарантує автентичний смак. Магазин завжди пропонує великий вибір та кращі ціни на продукти. Завітайте, та оберіть усе потрібне!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner