ОМЛЕТ ЗІ СВИНИНОЮ ПО-ТАЙСЬКИ #KaiJiewMooSaap
Автентична тайська їжа, яку легко можна спробувати у ятках на вулицях Таїланду. Звісно, можна повторити її і вдома, тим паче, що це майже омлет, однак не звичайний, а досить азійський. Це може бути, як повноцінна страва, або ж як гарнір. Саме головне, що для приготування потрібно небагато часу, а от нагодувати і здивувати гостей – легко. У Таїланді цю страву можна попросити у закладі навіть без меню, місцеві вас зрозуміють.
Насолоджуйтесь!
Інгредієнти на 2 порції:
- 3 яйця
- 50 г перемеленого м’яса свинини
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. рибного соусу
- 1 чилі
- зелена цибуля порізана
- зелень (на гарнір)
- кокосове масло для смаження
- рис (на гарнір)
- чилі соус
Як готуємо:
- Змішуємо усі інгредієнти на омлет. Яйця, соуси, чилі та порізану цибулю. Ретельно перемішати.
- У сковорідці нагріти масло. Смажити м’ясо, допоки воно не буде готове – 5-7 хвилин. Далі додати суміш яєць і просмажити до золотого кольору. Перевернути омлет і підсушити другу сторону. Старайтесь не розірвати омлет, аби він був рівненький і для подачі на стіл ви могли його скласти навпіл.
- Готовий теплий рис викласти на тарілку, зверху покласти наш омлет, а поряд викласти зелень. Налити у миску чилі соус. Страва готова.
- Ще один варіант подачі - це перемішати рис з готуємо м ясом, а від яйця підсмажити окремо. Далі подаємо так само: рис на низ, омлет - зверху.
Інші статті