КУРЯТИНА ПО-ТАЙСЬКИ З БАЗИЛІКОМ #GaiPadKrapow
Страв, які готуються за 10 хвилин, а смакують як справді вишукані і цікаві, не так вже й багато. Але цей рецепт саме такий. Тож для цієї страви навіть придумали прислів'я «Чим простіше, тим краще». Соковите м'ясо і і ароматний базилік – комбінація проста, але дуже і дуже смачна. Так що спробуйте.
Насолоджуйтесь!
Інгредієнти на 2 порції:
1 куряче філе
50 г стручкової квасолі
2 яйця
половинка ріпчастої цибулі
2-3 зубчики часнику
коричневий цукор і сіль за смаком
1 пучок свіжого базиліку
2 ст. л. кокосової/рослинної олії
Як готуємо:
- Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками. Відкладаємо. На олії у WOK підсмажуємо яйці. Наша основна задача - домогтися ефекту фритюру. Зі сковорідки яйці забираємо.
- Після цього відправляємо зубчики часнику, перець чилі і сіль в ступку. Гарненько розтираємо. Потім відварюємо квасолю до стану «аль денте» і нарізаємо цибулю довгими скибочками.
- На WOK з олією пару хвилин смажимо часник і чилі, додаємо до них курку, даємо їй підсмажитися 2-3 хвилини, і тепер добавляємо квасолю і цибулю. Даємо страві ще пару хвилин обсмажитися.
- Фінальний етап: додаємо до страви соєвий і рибний соус, трохи цукру, солі за смаком і, звісно, базилік. Одна хвилина на вогні - і страва готова.
- Курка Gai Pad Krapow обов'язково подається з рисом. Зверху кладете підсмажене яйці і базилік. Чім більше, тім краще
Інші статті