ГОСТРИЙ МІКС З КЕШ’Ю ТА АРАХІСУ #MedPhed
Смажений кеш’ю та арахіс в карамелізованому цукрі, з рибним соусом, часником та чилі. Це ідеальний варіант для закуски. Додайте ще лайм, цибулю-шалот та базилік. Горіхи мають залишитися хрусткими і не розмокнути.
Насолоджуйтесь!
Інгредієнти на 4 порції:
300 г смажених і несолоних кеш’ю
300 г смаженого і несолоного арахісу
3 ст. л. цукру
1 ст. л меленого коріандру
1 ст. л сичуаньського перцю
1 ст. л солі
1 ч. л. тайських чилі пластівців
3 зубчики часнику (розчавленого)
2 ст. л. свіжого соку лайма
1 цибуля-шалот (тонко нарізаного)
1 пучок базиліку (грубо розірвані аркуші)
Як готуємо:
- Нагрійте духовку до 250 °. У сковороді нагрійте олію, далі додайте кеш'ю, арахіс, цукор, коріандр, перець, сіль і чилі дрібно порізаний. Готуйте до смаження. Цукор карамелізується приблизно 5 хвилин. Далі додати рибний соус і 2 столові ложки соку лайма і смажити поки рідина не висохне, близько 8 хвилин.
- Далі перекладіть на пергамент горіхи і печіть до нагрівання і хрусткості, від 10 до 12 хвилин. Далі перемішайте з цибулею шалот і базиліком. Перед подачкою полийте свіжим соком лайма.
Інші статті