Кошик
5690 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

ГОСТРИЙ МІКС З КЕШ’Ю ТА АРАХІСУ #MedPhed

ГОСТРИЙ МІКС З КЕШ’Ю ТА АРАХІСУ #MedPhed

Смажений кеш’ю та арахіс в карамелізованому цукрі, з рибним соусом, часником та чилі. Це ідеальний варіант для закуски. Додайте ще лайм, цибулю-шалот та базилік. Горіхи мають залишитися хрусткими і не розмокнути.

Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 4 порції:

3 ст. л. кунжутної олії

300 г  смажених і несолоних кеш’ю

300 г  смаженого і несолоного арахісу

3 ст. л. цукру

1 ст. л меленого коріандру

1 ст. л  сичуаньського перцю

1 ст. л  солі

1 ч. л. тайських чилі пластівців

3 зубчики часнику (розчавленого)

2 ст. л. рибного соусу

2 ст. л. свіжого соку лайма

1 цибуля-шалот (тонко нарізаного)

1 пучок базиліку (грубо розірвані аркуші)

 

Як готуємо:

  1. Нагрійте духовку до 250 °. У сковороді нагрійте олію, далі додайте кеш'ю, арахіс, цукор, коріандр, перець, сіль і чилі дрібно порізаний. Готуйте до смаження. Цукор карамелізується приблизно 5 хвилин. Далі додати рибний соус і 2 столові ложки соку лайма і смажити поки рідина не висохне, близько 8 хвилин.
  2. Далі перекладіть на пергамент горіхи і печіть до нагрівання і хрусткості, від 10 до 12 хвилин. Далі перемішайте з цибулею шалот і базиліком. Перед подачкою полийте свіжим соком лайма.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner