Кошик
6063 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 09.10).

+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

ЗЕЛЕНИЙ КАРРІ З КУРЯТИНОЮ #KaengKhiaoWan

ЗЕЛЕНИЙ КАРРІ З КУРЯТИНОЮ #KaengKhiaoWan

Популярний в центральній частині Таїланду, зелений каррі - страва, що поєднує пасту і такі компоненти як  зеленій чилі, імбир, лимонник, рибний соус і кокосове молоко. Густоту соусу можна регулювати, просто додавши більше чи менше кокосового молока.

Окрім м’яса та каррі, ми додамо також зелені боби і солодкий перець. Як результат – ароматна страва, яку добре їсти і самому вдома, і пригощати друзів. Секрет гарного зеленого каррі – це не тільки правильні інгредієнти, але й знання, коли їх додати. Для швидкого приготування. використовуйте дрібно порізані шматочки м’яса.
Насолоджуйтесь!

 

 

 

Інгредієнти на 4 порції:

Для зеленої пасти каррі:

200 г зелена паста каррі

Для курячого каррі:

листя лайму

250 мл кокосового молока

400 г курячого філе

1 червоний або зелений перець (нарізаний на невеликі шматки)

100 г зеленої квасолі 

1 в’язка свіжого базиліку

210 г рису (на гарнір)

 

     Як готуємо:   

  1. Підготуйте листя лайму, відірвавши від них стебло. За допомогою ножа розріжте їх на тонкі смужки.
  2.  Нагрійте вок або велику сковорідку на сильному вогні. Додайте кокосову олію, змастіть нею всю сковорідку і додайте 3 столові ложки зеленої пасти каррі. Смажте близько хвилини до виниклення аромату.
  3. Залиште трохи кокосового молока, щоб використовувати пізніше, все інше додайте до WOK.
  4. Додайте до сковорідки м'ясо. Коли соус каррі закипить, зменште вогонь до середнього і кип'ятіть на повільному вогні 5 хвилин, або до готовності курки. Час від часу помішуйте. 
  5. Додайте овочі і листя лайму. Якщо ви хочете щоб страва була рідшою, додайте ще кокосового молока. Готово!

   Цікаво:

      Каррі має мати рівномірно солоний, пр’яний, солодкий та кислий смаки. Усх їх можна регулювати. Якщо  страва вийшла не досить солена чи ароматна додайте 1-2 столові ложки рибного соусу . Якщо ж хочете більш солодше каррі – додайте трохи цукру. А от якщо смак вийшов занадто пряний – додайте кокосове молоко.

 

У нас Ви можете придбати вже готовий набір з необхідними інгридієнтами для приготування цієї страви!,
 
 
 
 
 
 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner