Кошик
6680 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

КУРКА В ІМБИРНОМУ СОУСІ #GaiPadKhing

КУРКА В ІМБИРНОМУ СОУСІ #GaiPadKhing

Це класичний рецепт тайської кухні. У нього, як і в більшість страв з Таїланду, входить курятина, овочі і соус. Ну і готується доволі швидко і на WOK. Але є тут і особливі інгредієнти. Це імбир та гриби муер. Тож за ніжний смак відповідає куряче філе, за оригінальний аромат - корінь імбиру, а за густу хрустку консистенцію страви - гриби.

Дуже часто в тайських закладах замість свіжих грибів використовують сушені. Їх легко можна придбати у нашому магазині. Але не забудьте перед використанням замочити.

Насолоджуйтесь!

  

      Інгредієнти на 4 порції: 

  

   Як готуємо: 

  1.  За декілька годин до приготування залийте сушені гриби водою. Нехай вони там постоять близько години, далі промийте їх 8 разів, аби пісок чи інший бруд остаточно змився.
  2. Далі готуємо соус: змішуємо у мисці рибний та устричний соус і цукор.  
  3. Нагріваємо сковорідку WOK з олією. Додаємо м'ясо і 1 хвилину, активно помішуючи, смажемо. Додаємо часник і ще смажемо 1 хвилину. Курятина має стати трохи коричнева, але ще не повністю готова. Додаємо нарізану цибулю, моркву, перець болгарський, імбир, гриби, чилі і смажимо 2-3 хвилини. Робимо це до хрусткої шкірочки. 
  4. У цей час відварюємо локшину, згідно з інструкцією на упаковці. 
  5. Як тільки все буде готове, змішуємо локшину і заправку. Страву одразу подаємо. 

   Примітки: 

    Страва добре смакує з імбирним пивом

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner