Кошик
6869 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

СПРІНГ-РОЛИ #SpringRolls

СПРІНГ-РОЛИ #SpringRolls

Ця страва популярна не ліше в Таїланді, а й по всій Азії. В залежності від країни - змінюється начинка, подача і соус. Альо тайський варінат поєднує у собі одразу два напрямки - китайський і в'єтнамський. Thai spring rolls добряче просмажені до карамельного коричневого кольору і відповідного хрускоту. Що ж таке спрінг-ролі? В Азії цю назву використовують до закусок, завернутих у млинець, рисовий папір чи інше тонке тісто. Так само варіюється і начинка, від рибної і м'ясної до ягідної і фруктової. Їх вживають як сирими, так і підсмаженими чи грильованими. Поєднують із соєвим, рибним чи арахісовим соусом. А дехто взагалі їсть їх без соусу.
Ми готуватимемо тайський варіант спрінг-ролів, але пам " ятайте: тут можна фантазувати.
Насолоджуйтесь!

 

 

Інгредієнти на 25 маленьких spring rolls:

Як готуємо:

  1. Відварюємо вермішель до готовності, згідно рекомендацій на упаковці. Даємо їй стекти і ріжемо на невеликі шматки.
  2. У гарячій води відварюємо сухі гриби приблизно 2-3 хвилини (щоб стали м'яка які). Даємо їм стекти і ріжемо на невеликі шматки.
  3. Аби зробити пасту змішуємо у невеликій мисці разом борошно і дві столові ложки води. Відкладаємо.
  4. Нагріти олію у WOK чі високій сковорідці разом із часником до золотистого кольору. Додаті фарш. Перемішувати допоки м'ясо не розділиться на маленькі шматочки і не приготується. Додаємо сюди вермішель, гриби, моркву, паростки, імбир, рибний і устричний соус, а також білий перець. Всі разом перемішуємо і обсмажуємо ще 4-5 хвилин. Відставити абі охололо.
  5. Перед закручуванням змочуємо рисовий папір водою, а на краї намащуємо нашу пасту з борошна і води. Не витягуйте одразу всі свої листки, щоб смороду не сохли, поки ви їх не викорисовуєте. Всередину кладемо 2-3 чайні ложки начинки. Трохи скручуємо, далі загортаємо кінці всередину і докручуємо до кінця. Якщо у вас є відчуття, що ваш млинець порветься, то краще його заверніть зверху у ще один шар.
  6. 5 хвилин нагрівамо олію для смажання на середній температури. Якщо вам здаєтсья, що олія вже хороша, опустіть маленьку частину рисового листка - олія має зашипіти. Не перегрійте олію, бо в такому випадку ваші ролі швидко ставатимуть темні і не встигатимуть просмажитися.
  7. Опустіть 5 ролів в олію і просмажити 2-3 хвилини. Коли вони почнуть ставати твердими, опустіть інших 5 штук і просмажуйте разом. Аби присмажився і верх, поливайте олією з ложки. Загалом вони мають бути в сковорідці 6-8 хвилин, або ж поки не стануть хрумкими.
  8. Коли вони приготувалися, витягніть їх дірявою ложкою, аби стекла олія і досмажте так решту ролів. Готові нехай полежати на паперових рушниках.
  9. Подавати найкраще з соусом чилі.

 

У нас Ви можете придбати вже готовий набір з необхідними інгридієнтами для приготування цієї страви!
 
 
 
 
 
 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner