Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Preserved duck egg
Якщо ви думайте, що вже все перепробували і нічим вас не здивувати. Дуріан ваш улюблений фрукт, а курячі лапки для вас не делікатес. Як на рахунок сторічного яйця?
І хоча йому і не сто років, виглядає воно на всі сто! Стійкий запах і насичений смак, доповнює бурштиновий колір білка, що в сукупності так і манить поласувати незвичайним делікатесом китайців. Незважаючи на те, що китайська кухня за смаком подобається не всім, столітнє яйце все ж варто спробувати самому, ну або хоча б пригостити друга.
Сторічні яйця Preserved duck egg, також відомі як консервовані яйця, імператорські яйця, тисячорічні яйця — це китайський консервований делікатес. Качині яйця консервують у суміші глини, попелу, солі, негашеного вапна і рисових шкаралуп декілька місяців. У процесі виготовлення яйце має повністю змінити свій смак і вигляд, жовток стає темно-зеленого кольору, густої консистенції, а білок набуває темно-коричневого майже чорного кольору, желеподібної консистенції з солоним смаком. Яйця мають дуже сильний затхлий запах. Сторічне яйце - це інгредієнт, що використовується в китайській кухні і додається в салати та інші складні страви.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Виробник | You Yu Shi |
КБЖВ на 100 г | 448 Кдж / 107 Ккал; Жири / насичені жири: 4.54 г / 2.36 г ; Вуглеводи / цукор: 5.45 г / 0 г ; Білок: 10.91 г ; Сіль: 0.61 г . |
Вага (г) | 375 |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Коричневий |
Кількість в упаковці | 6 |
Тип яєць | Качині |
- Ціна: 499 ₴