Сухарі панірувальні Панко PANKO SAMLIP 1000 г

- Готово до відправки
- Код: 10498
474 ₴
- +380 (66) 604-07-07Vodafone
- +380 (73) 604-07-07Lifecell

Панірувальні сухарі PANKO - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб із пшеничного борошна з високим рівнем клейковини, що випікається таким чином, що на ньому не формується кірка. Більше того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samlip |
Країна виробник | Південна Корея |
Колір | Золотистий |
Розміри | |
Вага | 1000.0 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип | Сухарі Панко |
КБЖВ на 100 г | 1594 Кдж/375 Ккал;. Жири / насичені жири: 0.6 г / 0.1 г ; Вуглеводи / цукор: 87 г / 37 г ; Білок: 4.5 г ; Сіль: 0.83 г . |
- Ціна: 474 ₴