Кошик
5339 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г

Топ продажБорошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г
  • Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г, фото 2
  • Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г, фото 3
  • Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г, фото 4
  • Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г, фото 5
  • В наявності
  • Код: 10497

390 

+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г
Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г
390 
В наявності
+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Борошно панірувальне Темпура (суміш для обсмаження) OTTOGI 1000 г

OTTOGI

Борошно панірувальне Темпура (суміш для обсмаження) - це спеціальне панірувальне борошно для обсмажування продуктів у фритюрі. Використовують для приготування кляру, в якому обсмажують морепродукти: кальмари, креветки, рибу та різні овочі, а також готують гарячі ролі темпуру з різноманітними начинками. В результаті, продукти приготовані в клярі, залишаються свіжими, тануть в роті і абсолютно нежирні на смак, а також зберігають велику кількість своїх вітамінів.
Японська кухня популярна у всьому світі. Вона відома оригінальними і унікальними стравами, для приготування яких потрібні особливі процеси і види обробки компонентів. Також японська кухня відома і своєю різноманітністю інгредієнтів, деякі з яких не мають аналогів в інших країнах, які відрізняються специфікою приготування.
При використанні сухарів для темпури страви виявляються просмаженими, але не вбирають зайвого масла. Поверхня овочів або м'яса, обсипаних панко, набуває пишність і повітряну текстуру з легким хрускотом. Навіть форма їх відрізняється від звичайної панірування - вона більш подовжена, схожа на стружку. Додатково сухарі можуть надавати страві аромат спецій - нерідко в їх склад включають прянощі.

Основні
ВиробникOttogi
Країна виробникПівденна Корея
КультураПшениця
УпаковкаПакет
Вага1 кг
КБЖВ на 100 г1486 Кдж / 355 Ккал; Жири / насичені жири: 1 г / 0.5 г ; Вуглеводи / цукор: 79 г / 3 г ; Білок: 9 г ; Сіль: 2 г .
СкладБорошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, сіль, паприка, перець чорний мелений, перець червоний мелений, загущувач, часниковий порошок, кориця, цибулевий порошок.
  • Ціна: 390 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner