Борошно панірувальна Темпура (суміш для обсмажування) OTTOGI 1000 г
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Борошно панірувальне Темпура (суміш для обсмаження) OTTOGI 1000 г

OTTOGI
Борошно панірувальне Темпура (суміш для обсмаження) - це спеціальне панірувальне борошно для обсмажування продуктів у фритюрі. Використовують для приготування кляру, в якому обсмажують морепродукти: кальмари, креветки, рибу та різні овочі, а також готують гарячі ролі темпуру з різноманітними начинками. В результаті, продукти приготовані в клярі, залишаються свіжими, тануть в роті і абсолютно нежирні на смак, а також зберігають велику кількість своїх вітамінів.
Японська кухня популярна у всьому світі. Вона відома оригінальними і унікальними стравами, для приготування яких потрібні особливі процеси і види обробки компонентів. Також японська кухня відома і своєю різноманітністю інгредієнтів, деякі з яких не мають аналогів в інших країнах, які відрізняються специфікою приготування.
При використанні сухарів для темпури страви виявляються просмаженими, але не вбирають зайвого масла. Поверхня овочів або м'яса, обсипаних панко, набуває пишність і повітряну текстуру з легким хрускотом. Навіть форма їх відрізняється від звичайної панірування - вона більш подовжена, схожа на стружку. Додатково сухарі можуть надавати страві аромат спецій - нерідко в їх склад включають прянощі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ottogi |
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Пакет |
Культура | Пшениця |
Користувацькі характеристики | |
КБЖВ на 100 г | 1486 Кдж / 355 Ккал; Жири / насичені жири: 1 г / 0.5 г ; Вуглеводи / цукор: 79 г / 3 г ; Білок: 9 г ; Сіль: 2 г . |
Склад | Борошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, сіль, паприка, перець чорний мелений, перець червоний мелений, загущувач, часниковий порошок, кориця, цибулевий порошок. |
Розміри | |
Вага | 1.0 |
- Ціна: 424 ₴