Кошик
7049 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 182 г

Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 182 г
  • Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 182 г, фото 3
  • Готово до відправки
  • Код: 14316

159 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 182 г
Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 182 г
159 ₴
Готово до відправки
+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
japonska_sfermentowana_soja_natto_4_x_40_g_1.jpg
Ферментовані соєві боби НАТТО з соусом і гірчицею ASAICHIBAN KOTSUBU (45,5г x 4шт) 

Ферментовані соєві боби з соусом і гірчицею (натто) — це традиційний японський продукт, виготовлений шляхом ферментації соєвих бобів. Відомий своїм специфічним ароматом, в'язкою текстурою та високою поживністю.

Особливості продукту:

  • Містить натуральні пробіотики, корисні для травлення.

  • Багатий на білок, залізо, вітаміни K2 і B12.

  • Має характерний запах і тягучу консистенцію — набутий смак, який цінують у Японії.

Як вживати:

  • Перед вживанням ретельно перемішайте боби, щоб утворилась "ниткова" текстура — це ознака якості.

  • Найчастіше подається з теплим рисом, зеленню, іноді — з яйцем.

  • Також використовується як начинка для ролів або додається в місо-супи.

Основні
ВиробникASAICHIBAN KOTSUBU
Вага182 г
  • Ціна: 159 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner