
Панірувальні сухарі PANKO - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб із пшеничного борошна з високим рівнем клейковини, що випікається таким чином, що на ньому не формується кірка. Більше того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Блюдо |
Матеріал | Дерево |
Колір | Золотистий |
Виробник | Golden Lotus |
Користувальницькі характеристики | |
Вага упаковки | 1 кг |
- Ціна: 379 ₴