Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ASF
Кунжутна олія – це унікальний у своєму роді продукт, який використовується в основному в китайській, корейській та японській кухні при приготуванні салатів, а також перших страв та гарячого. Олію вичавлюють із насіння кунжуту (сезаму), що росте переважно в Африці, Азії та в Америці. Продукт має золотистий колір і має багаті аромати. Кунжутна олія виготовляється на основі смаженого насіння кунжуту і має дуже сильний характерний аромат. В азіатській кухні його використовують як пряність, надаючи стравам інтенсивний, екзотичний смак і аромат.
Застосування кунжутної олії: як маринад для м'яса перед смаженням, використовують для приготування салатів, для заправки супів.
Спосіб зберігання: продукт необхідно зберігати в сухому і прохолодному місці.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | ASF |
| Країна виробник | Китай |
| Тип олії | Кунжутна |
| Об`єм | 5000 мл |
| Об'єм (л) | 5 |
| Упаковка | Каністра |
| КБЖВ на 100 г | 3736 Кдж / 893 Ккал; Жири / насичені жири: 100 г / 6.67 г ; Вуглеводи / цукор: 0 г / 0 г ; Білок: 0 г ; Сіль: 0 г . |
- Ціна: 3 909 ₴


