Кошик
6661 відгук
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 100 г

Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 100 г
  • Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 100 г, фото 3
  • Немає в наявності
  • Код: 12636

127 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 100 г
Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 100 г
127 ₴
Немає в наявності
+380 (67) 604-07-07
Kyivstar
  • +380 (66) 604-07-07
    Vodafone
  • +380 (73) 604-07-07
    Lifecell
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Приправа Гарам Масала Garam Masala TRS 

Гараам масала— суміш спецій, яка використовується у північно-індійській кухні та кухні ряду інших південноазійських країн. Використовується як самостійно, так і в поєднанні з іншими спеціями. Слово «гарам» відноситься до насиченості спецій, а не до змісту капсаїцину (гостроти). Гарам масала - найпряніша суміш, яку використовують в Індії та сусідніх країнах для приготування місцевих страв.

Гарам масала – це ідеальна суміш спецій для супів з бобів та гороху, смажених закусок, м'яса, птиці, риби, соусів, овочевих салатів та вінегретів.

Дивовижні відтінки смаку гарам масала надає солодким стравам: кексам; пирогам з яблуками, грушею, гарбузом; гарячим трав'яним чаєм та фруктовим (особливо яблучним та грушевим) напоям.

Гарам масала - ароматна суміш, заснована на куміні та коріандрі в поєднанні з солодкими прянощами (кориця, кардамон, гвоздика та індійський лавровий лист). Досить м'яка.

Основні
Вага100 г
ВиробникTRS Foods
Країна виробникІндія
УпаковкаПоліпропіленовий пакет
Тип спеційГарам масала
КБЖВ на 100 г2199 Кдж/525 Ккал;. Жири / насичені жири: 17.7 г / 0.97 г ; Вуглеводи / цукор: 57.9 г / 1.38 г ; Білок: 13.44 г ; Сіль: 0.345 г .
  • Ціна: 127 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner