Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

TIPAROS
Дистильований оцет з різким смаком (5%) зазвичай використовується в тайській і в'єтнамській кухні для маринадів, соусів і маринування овочів. Іноді використовується для надання кислого смаку Пад Тай як альтернатива тамаринду для унікального смаку.Дистильований оцет виготовляють із зерново-спиртової суміші. Його можна знайти в таких рецептах, як кетчуп, заправки для салатів і соління. У тайській і в'єтнамській кулінарії його використовують для маринування овочів і маринування м'яса та риби, соусів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tiparos |
Країна виробник | Таїланд |
Об`єм | 700 мл |
Упаковка | Пластикова пляшка |
КБЖВ на 100 г | 0 Кдж / 0 Ккал; Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 0 г / 0 г ; Білок: 0 г ; Сіль: 0 г . |
- Ціна: 195 ₴