Локшина Удон свіжа ITA-SAN 200 г

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 10439
73 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 604-07-07Vodafone
- +380 (73) 604-07-07Lifecell

Для того, щоб додати азійській страві автентичності та свіжості, ми рекомендуємо використовувати справжню, свіжу локшину удон. Вона є ідеальною основою для азійської страви з локшини, яка є настільки ж справжньою, наскільки і смачною. Японський сорт локшини виготовляється з пшеничного борошна і цим відрізняється від інших сортів локшини з Азії, які виготовляються з крохмалю, темпури або рисового борошна. Іншими інгредієнтами локшини удон є сіль і вода, що робить її більш схожою на європейські сорти.
Локшина є найтовстішою в японській кухні, від білого до перламутрово-білого кольору і має досить м'яку консистенцію. За складом локшина удон багата на вуглеводи, білки та калорії, тому вона не є першим вибором для тих, хто стежить за дієтою, але для тих, хто цінує смак. Локшина удон є інгредієнтом багатьох азіатських страв, таких як буккаке удон, танукі удон або темпруа удон, але її також можна використовувати в супах, смажених або обсмажених стравах, салатах або в холодному вигляді з гострими соусами... У Кореї локшину удон переважно використовують для приготування готових страв.
Основні | |
---|---|
Виробник | San |
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Удон |
Основа | Пшенична |
Вага | 200 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькi характеристики | |
Алергени | Може містити яйця. |
КБЖВ на 100 г | 583 Кдж / 137 Ккал; Жири / насичені жири: 0.5 г / 0.2 г ; Вуглеводи / цукор: 28 г / 0.5 г ; Білок: 4.9 г ; Сіль: 0.28 г . |
- Ціна: 73 ₴