Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Miyako
Місо-паста Miyako - це різновид місо-пасти, яку виробляє бренд Miyako. Місо-паста - це традиційний японський інгредієнт, який виготовляється з ферментованих соєвих бобів, рису, ячменю або інших зернових та солі. Вона є основним продуктом японської кухні і широко використовується як приправа або ароматизатор у різних стравах.
Місо-паста Miyako відома своєю високою якістю та насиченим смаком умамі. Зазвичай її виготовляють із суміші соєвих бобів, рису та солі, яка проходить процес ферментації, що може тривати від кількох місяців до кількох років. Отримана паста має складний, пікантний смак, який додає глибини та насиченості супам, маринадам, заправкам та іншим рецептам.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 150 г |
Виробник | Miyako |
Тип | Паста місо |
КБЖВ на 100 г | 774 Кдж/185 Ккал;. Жири / насичені жири: 4.8 г / 0.67 г ; Вуглеводи / цукор: 25.4 г / 21 г ; Білок: 12.3 г ; Сіль: 11.9 г . |
- Ціна: 146 ₴