Локшина Рамен свіжа ITA-SAN 200 г
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 10438
83 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (66) 604-07-07Vodafone
- +380 (73) 604-07-07Lifecell
Для того, щоб додати азійській страві автентичності та свіжості, ми рекомендуємо використовувати справжню, свіжу локшину рамен. Вона є ідеальною основою для азійської страви з локшини, яка є настільки ж справжньою, наскільки і смачною.
Локшина "Іта-Сан Рамен" - це смачна попередньо приготована локшина "Рамен" в японському стилі. Легко готується за 90 секунд. Насолоджуйтесь японською локшиною рамен! Покладіть локшину Рамен у киплячу воду і варіть близько 90 секунд.
"Локшина рамен" - це страва японської кухні, що складається з китайської локшини і пікантного бульйону на основі кісток і м'яса, зазвичай свинини або курки. Рамен - це японське слово, що позначає локшину, а також назву супу, в якому ця локшина подається.
Локшина рамен є одним із найпопулярніших і найпоширеніших видів рамена в Японії та за її межами. Зазвичай у цій страві використовують такі інгредієнти, як яєчний білок, нарізані овочі (наприклад, цибулю, моркву і бамбукові пагони), кукурудзу, м'ясо і яйце. Бульйон часто готують на основі соєвого соусу, місо-пасти або свинячого жиру, а іноді до нього додають сухі морські водорості або гриби, щоб надати йому більш насиченого смаку.
Основні | |
---|---|
Виробник | SAN |
Країна виробник | Південна Корея |
Основа | Пшенична |
Вага | 0.2 кг |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькi характеристики | |
Алергени | Яйця, соя |
КБЖВ на 100 г | 761 Кдж / 179 Ккал; Жири / насичені жири: 0.5 г / 0.1 г ; Вуглеводі / цукор: 36 г / 0.5 г; Білок: 6.6 г ; Сіль: 0.63 г . |
- Ціна: 83 ₴