Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Перець Кубеба
Перець кубеба - натуральне доповнення до страв. Ця спеція називається і перцем кубеба, і фруктом кубеба. Колискою її вважається Індонезія, особливо острів Ява. За легендами, виробники з цього регіону стерилізували перець горошком, пропаруючи його і таким чином запобігаючи його зростання в інших місцях, щоб уникнути конкуренції.
Перець кубеба можна додавати в їжу так само, як і традиційний перець. Як у вигляді цілісного зерна, так і шляхом подрібнення в м'ясорубці безпосередньо перед вживанням, щоб воно не втратило свій аромат, смак і властивості.
Перець Кубеба прекрасно доповнить смак традиційного недільного бульйону, соусів, супів або м'яса в будь-якому вигляді. Також добре поєднується з сиром і овочами. Або це також може бути добавка, що надає виразності домашнім виробам у вигляді паштетів, ковбас, хліба та варення.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 100 г |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Виробник | Asia Foods |
Тип | Перець кубеба |
- Ціна: 483 ₴