Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Паста чилі гостра корейська Гочуджан Daesang
Додайте цю традиційну корейську приправу до будь-якої страви, щоб отримати гострий, насичений ферментований смак. Гостра перцева паста Гочуджанг - це густа, темно-червона паста, виготовлена шляхом ферментації перцю чилі, клейкого рису, соєвих бобів, солі та іноді цукру. Використовуйте її в тушкованому м'ясі, маринадах для м'яса, наприклад, коротких реберець або свинячої грудинки, або в бібімбапі. Він додає пікантності супам і картоплі фрі, а також приправляє яйця, приготовані на пару. Це важливий інгредієнт глазурі, що використовується для смажених курячих крилець по-корейськи.| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Daesang |
| Країна виробник | Південна Корея |
| Вага | 1000 г |
| Упаковка | Пластикове відро |
| Тип | Паста |
| КБЖВ на 100 г | 879 Кдж / 210 Ккал; Жири / насичені жири: 1.8 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 45 г / 22 г ; Білок: 4 г ; Сіль: 2390 мг . |
- Ціна: 499 ₴






