Паста соєва корейська класична Доенянг DAESANG 500 г
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Паста соєва корейська класична Доенянг
Корейська соєва паста Дендян (Доенянг, тяй) - традиційний продукт корейської кухні, виготовляють шляхом ферментації соєвих бобів з додаванням солі. Це широко використовуваний компонент для приготування супів (в тому числі місо), м'яса, овочів, також додають при обсмажуванні рису і локшини.
Має кислувато-солоний смак, щільну густу консистенцію (іноді з вкрапленнями соєвих бобів) і коричневий колір.
Вживання соєвої пасти Доенянг позитивно впливає на організм: нормалізує рівень холестерину в крові, покращує травлення, сприятливо впливає на серцево-судинну систему.
Основні | |
---|---|
Виробник | Daesang |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 500 г |
Тип | Паста соєва Доенянг |
Упаковка | Пластикова коробка |
КБЖВ на 100 г | 711 Кдж / 170 Ккал;. Жири / насичені жири: 4 г / 1 г ; Вуглеводи / цукор: 20 г / 11 г ; Білок: 13 г ; Сіль: 4270 мг . |
- Ціна: 213,95 ₴