Кошик
5465 відгуків
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

Корисні властивості кленового сиропу

Корисні властивості кленового сиропу

Виготовляють сироп із соку цукрового, червоного або чорного клена. Його додають до млинців, вафель. Смак і аромат дозволяють використовувати в кондитерських виробах, випічці. Особливістю справжнього кленового сиропу є легкий присмак дерева. Оригінальний продукт у великих обсягах отримують із натуральної сировини до Канади, США. Він виготовляється із використанням сучасних технологій, які дозволяють отримати продукт без хімічних добавок, зі збереженою користю, усіма природними компонентами, які позитивно впливають на організм.

 


Користь сиропу для організму

 


Кленовий сироп багатий не тільки цукром, але й іншими речовинами, які потрібні організму. Більшість таких компонентів відрізняється унікальністю і віднайти їх у інших продуктах вкрай складно. Американські і канадські вчені провели дослідження, знайшли у складі продукту до 54 антиоксидантних речовин, здатних позитивно вплинути на організм. П'ять із них в інших продуктах знайті неможливо. До цього списку належать наступні речовини:

  • квебекол — з вираженим солодким смаком, дозволяє людям з діабет без ризику ускладнень їсти випічку;
  • абсцизова кислота — активізує роботу підшлункової залози, сприяє виробленню інсуліну.

Остання робить кленовий сироп продуктом зі зниженим глікемічним індексом, незважаючи на наявність у складі великої кількості вуглеводів. Завдяки іншим корисним елементам можлива нейтралізація запальних процесів в організмі. При постійному споживанні у помірній кількості судини очищаються. Представлена продукція може стати хорошою профілактикою утворення ракових клітин. Завдяки корисним речовинам, можливе зниження інтенсивність зростання нейродегенеративних хвороб, покращується імунітет.

Прийом 4-х столових ложок продукту дозволяє задовольнити 100% потреби в марганці, 37% в рибофлавіні, на 11 % у цинком, на 4% в магнії, на 5 % в кальції і на 5% в калії. Корисним буде кленовий сироп для чоловіків. Він підвищує потенцію і зменшує ризик виникнення злоякісних пухлин у простаті.
Серед переваг використання є натуральність. Технологія приготування дозволяє уникнути додавання барвників, підсилювачів смаку. Продукт без усіх шкідливих домішок, має чудовий природній аромат і солодкий присмак. Колір залежить від сезону і соку. Правильне помірне додавання до страв зробить їх смак особливим, підвищить користь десертів.

Шкода кленового сиропу

 


Незважаючи на велику користь, надмірне споживання кленового сиропу може бути шкідливим. Не слід використовувати його при індивідуальній непереносимості. Він солодкий, тому у великій кількості здатний підвищувати рівень цукру в крові, при постійному надмірному вживанні сприятиме розвитку цукрового діабету.

Це напевно єдині негативні моменти, пов'язані із використанням продукту. Користі від нього набагато більше. Ним можна замінити цукор при діабеті, головне не зловживати. Слід вибирати виключно безпечну продукцію, яка відповідає всім встановленим стандартам якості, не потрібно замовляти занадто дешеві підробки.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner