Кошик
6661 відгук
promo_banner
+380 (67) 604-07-07
+380 (66) 604-07-07
+380 (73) 604-07-07
МАРКЕТ АЗІЙСЬКИХ ПРОДУКТІВ

5 смачних рецептів з яєчною локшиною

5 смачних рецептів з яєчною локшиною

Традиційним гарніром азіатської кухні є яєчна локшина. Вона має жовтий колір, насичений смак та склад, який гарно впливає на травну систему. Доповнюючи її різними складовими, соусами та заправками, можна отримати різні смаки. Яєчну локшину кулінари люблять тушкувати, смажити, піддавати її різним технікам приготування, кожного разу отримуючи різний результат. Щоб здивувати близьких та знайомих кулінарним шедевром, варто приготувати рецепт з креветками, індичкою чи свининою. Влаштувати свято вдома так просто!

В інтернет-магазині можна придбати смачну яєчну локшину за приємною вартістю.

 

Рецепт локшини з креветками


Морква – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Капуста – 1 склянки (нарізаної)

Яйця – 2 шт.

Соєвий соус – 3 ст. л.

Оливкова олія – 3 ст. л.

Цукор – 1 ст. л.

Креветки – 400 гр.

Бульйон – ¼ склянки

 

Яєчну локшину відварити 4 хвилини, промити водою та залишити стікати. На сковороді з оливковою олією смажити збиті яйця, викласти на тарілку. Ті саме зробити з креветками протягом трьох хвилин. Тім годиною смажити овочі до золотистого кольору, потім додати капусту. Креветки, локшину та інші компоненти з'єднання єднати і ретельно перемішати, тушкувати на середньому вогні протягом декількох хвилин.

 

Яєчна локшина зі свининою: рецепт

 

Свинина – 300 гр.

Морква – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Локшина – 100 гр.

Борошно – 1 ст. л.

Бульйон – 1 склянка

Оливкова олія – 3 ст. л.

Чебрець, сіль, мелений чорний перець за смаком.

 

Обсмажити овочі до прозорості, локшину відварити. Свинину посолити, здобрити перцем та обваляти в борошні, викласти на сковорідку з оливковою олією та смажити до готовності. Додати бульйон, овочі та тушкувати протягом 10 хвилин. Зайва рідина трохи випарується, допоможе страві розкрити свій смак.

 

Смачний рецепт локшини з індичкою

 

Індиче філе – 300 гр.

Локшина – 200 гр.

Солодкий перець – 1 шт.

Морквина – 1 шт.

Огірок – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Коріандр – 2 гр.

Соєвий соус – 2 ст. л.

Олія – 3 ст. л.

 

Овочі та м'ясо нарізають довгими смужками й обсмажують по черзі на сковороді з товстим дном близько однієї хвилини кожен компонент. Додають сіль, коріандр і витримують ще 2 хвилини. Яєчну локшину варять близько 3 хвилин і зразу додають в сковорідку з овочами та індичкою. Страву тушкують ще 2 хвилини, помішуючи. За смаком заправляють соєвим соусом. Варто бути з ним обережним, тому що пересолити страву таким чином просто. Під час приготування важливо не перетримати овочі, смороду мают буті трохи твердими.

 

Суп з локшиною та куркою

 

Вода – 1,5 л

Локшина – 100 гр.

Картопля – 2 шт.

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Курячі стегна – 2 шт.

Зелень, лавровий лист, мелений чорний перець, сіль за смаком.

 

Зварити бульйон з курячих стегенець, додавши декілька лаврових листів. Розділити м’ясо на волокна, яке потім покласти в страву. Овочі нарізати довгими смужками, картоплю невеликими шматочками. Всі інгредієнти викладають в бульйон, додають мелений перець, сіль, зелень та варять 15 хвилин, після чого додають яєчну локшину. Через 5 хвилин страва готова, її посипають зеленню.

Безліч неймовірних кулінарних шедеврів можна приготувати із яєчною локшиною. Придбати її зручно на сайті, зробивши попереднє замовлення. До складу локшини входять тільки якісні компоненти, завдяки чому страви виходять смачними та духмяними.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner