Корзина
693 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

КУРКА В КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ #PreowWan

КУРКА В КИСЛО-СОЛОДКОМУ СОУСІ #PreowWan

11.12.18

Найбільш характерний тайський спосіб зробити кисло-солодкий соус - це обов'язкове використання двох важливих інгредієнтів. Тамаринд - для кислого компоненту та пальмовий цукор - для солодкості.

Як і в більшості тайських рецептів, для приготування вам треба WOK. Усе готуєтсья дуже швидко і легко, а в нашому магазині ви зможете купити усі необхідні інгредієнти, що не знайдете в звичайному супермаркеті

У поєднані з рисом на гарнір ця страва чудово підійде як для сімейного обіду, так і для зустрічі з друзями. 

Насолоджуйтесь!

       

      Інгредієнти на 3 порції: 

        Для соуса

        АБО ж можна взяти готовий соус:

      Як готуємо:   

  1. Порізати філе курятини на невеликі шматки, висушити і трохи підморозити у морозильній камері. Далі витягти і обтрусити крохмалем (35г), перемішаним з сіллю. Відкласти.
  2. Нарізаємо всі овочі довшими полосками.
  3. Якщо ви використовуєте не готовий соус, то на цьому етапі саме час змішати всі інгредієнти для соусу. Додати 35г крохмалу. 
  4. Тепер все готове до смаження. Наливаємо у сковорідку WOK і гріємо її до середньої температури. Вийміть м'ясо, обтрусіть зайвий крохмаль і кидайте у сковорідку. Смажимо до коричневого кольору і виймаємо на тарілку. У сковорідку кидаємо всі овочі і стебло бамбука. Кінзу, арахіс та ананас додамо трохи пізніше. Смажимо близько 5 хвилин на вищій температурі, постійно помішуючи, поки овочі стануть м'якші. 
  5. Додаємо соус на сковорідку і варимо все 1 хвилину. Тепер додаємо порізані шматки ананасу з соком. Довести до кипіння і скрутити до середнього вогню. Повертаємо у WOK м'ясо і готуємо ще 5 хвилин. Соус має загуснути, а в кінці додаємо трохи подрібнений арахіс і порізані листки кінзи. 
  6. Подавайте страву з теплим рисом.