Корзина
924 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

ХРУСТКИЙ ТОФУ З ЧИЛІ ПАСТОЮ, КЕШ'Ю ТА КАПУСТОЮ #TamMaakHoong

ХРУСТКИЙ ТОФУ З ЧИЛІ ПАСТОЮ, КЕШ'Ю ТА КАПУСТОЮ #TamMaakHoong

26.11.18

Повірте, тайська чилійська паста - стане однією з найкращих приправ на вашій кухні. Це основа для багатьох страв, якщо ви хочете отримати одночасно солодкий, гострий та багатий аромат.

Виготовлений з хрусткого тофу, тайської чилійської пасти, капусти та кеш'ю, це, звісно, особливо веганський варіант. І без глютену. На порцію всього 14 г протеїну і 265 калорій. А для тих, хто скептично відноситься до тофу, рекомендуємо вам спробувати його підсмаженим до хрусткості. І ви переконаєтесь - ми були праві. 

Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 4 порції: 

Для соусу:

Для смаження:

Як готуємо:

Як зробити хрусткий тофу?

Для цього потрібно три речі:

  1. Висушіть його. Дуже добре. (Злийте з нього рідину, а потім покладіть кубики тофу у рушник, аби він увібрав додаткову вологу)
  2.  Кукурудзяний крохмал. (Посипте тофу кукурудзяним крохмалем перед готуванням - це додаткова хрусткість)
  3.  Висока температура (Нагрійте в сковорідці олію до високої температури і смажте до золотисто-коричневого кольору)

А тепер безпосередньо до готування:

  1. Змішайте всі інгредієнти для соусу (або з’єднайте їх в баночці та добре потрусіть). Ви можете зробити соус заздалегідь і охолоджувати, поки не буде потреби використати його.
  2.  Максимально підсушений тофу киньте у крохмаль, сіль та перець. Обваляйте. 
  3.  Нагрійте WOK і налийте в нього олію до середньої температури. Далі, як почнуться бульки, киньте сир і смажте до золотого кольору. Це приблизно 4-6 хвилин. Готовий сир перемістіть на тарілку.
  4. Додайте у сковорідку ще олії і трохи води. Далі додайте помиту капусту. Смажте поки капуста не стане яскраво зелена і ніжна. 
  5.  Додаємо кеш'ю і смажемо все разом ще 1 хвилину. 
  6.  А тепер додаємо у WOK тофу і заливаємо зверху соусом. Залишити на вогні ще на декілька хвилин, аби соус загус. У цей час все гарно, але обережно перемішати. 
  7.  Страва готова. Подавати її можна з рисом.