Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Бульйон рибний Хондаші Kanetora 1000 г
Бульйон рибний Хондаші
Рибний бульйон Хондаші - це обов'язковий компонент японської кухні, що формує смак багатьох традиційних страв. Продукт має яскраво виражений рибний смак, а також сприяє посиленню ароматів інших інгредієнтів. Гранульований рибний бульйон може використовуватися у різних стравах, як відварених, так і приготовлених на пару чи грилі. З його допомогою Ви зможете приготувати таку відому страву, як суп Місо або традиційний японський омлет. Крім того, в Японії ним часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був надто концентрованим – виходить оригінальна витончена приправа. Хондаші дуже зручний у використанні - достатньо розвести гранули у киплячій воді, і смачний та корисний бульйон вже буде готовий. Також його застосовують у приготуванні заправок для рису, додають у різноманітні соуси, салати та інші страви.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Реторт-пакет |
Вага | 1000 г |
Виробник | Kanetora |
Тип | Бульйон рибний Хондаші |
КБЖВ на 100 г | 54 Кдж/13 Ккал;. Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 2 г / 2 г ; Білок: 1 г ; Сіль: 1300 мг . |
- Ціна: 808 ₴