Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Соус Шрирача Krua-Napat 280 г
Krua-Napat
Гострий соус шрирача використовується в японській, китайській і тайській кухні для приготування м'ясних страв і страв з риби, а також в якості маринаду і соусу.
Соус шрирача виготовляється за особливим рецептом з гострого червоного перцю. Соус володіє відмінними смаковими якостями і підходить для широкого спектру страв.
Соус шрирача Krua-Napat використовується в якості основи маринаду, а також при запіканні або обсмажуванні страв, додавайте його як до початку теплової обробки, так і в процесі. Крім того, шрирачу можна подавати до столу і як самостійну страва в соуснику, в нього можна вмочати шматочки риби, птиці або м'яса, роли і спрінг-роли.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Соус |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 280 г |
Виробник | Krua-napat |
КБЖВ на 100 г | 418 Кдж/100 Ккал; Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 20 г / 20 г ; Білок: 0 г ; Сіль: 3 г . |
- Ціна: 114 ₴