Корзина
1163 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

Паназіатський яловичий суп з травами та локшиною

Паназіатський яловичий суп з травами та локшиною

26.05.20

Паназіатська кухня відрізняється яскравим смаком і поєднує в собі різні страви Далекого Сходу. Завдяки відсутності правил, вони виходять не тільки оригінальними, а й неймовірно апетитними. Яскравим прикладом кухні є паназіатський яловичий суп з травами та локшиною. Продукти для його приготування можна придбати в інтернет-магазині Asia Foods. Якісні товари за приємними цінами допоможуть зробити страву, якою просто здивувати навіть досвідченого кулінара.

Основою є яловичий неконцентрований бульйон. В своєму складі він має багато інших компонентів, які відмінно підкреслюють характер страви. Специфіка паназійської кухні полягає в гармонійному поєднанні кислих, солоних, солодких та гірких компонентів.

 

Як приготувати яловичий суп

 

Спочатку треба варити бульйон з таких інгредієнтів:

  • 3, 5 л води;

  • 500 гр яловичої грудинки;

  • 2 см імбиру нарізати скибочками;

  • сіль за смаком.

Всі компоненти паназіатського яловичого супу нарізати, перекласти у велику каструлю, залити водою та варити на середньому вогні не менше 2 годин. Готовність мʼяса перевіряють виделкою. При натисканні кінчиком на нього, мʼякиш повинен відставати від кістки та розпадатись на волокна.

Тим часом, треба вичавити сік одного лайма, додати в нього 100 грамм соєвого соусу  і подрібнити в рідину один перець чилі. Така заправка може зберігатись в холодильнику до місяця.

Для супу потрібно взяти:

  • 200 гр грибів (шампіньйони чи гливи);

  • цедру лайма;

  • 150 гр локшини;

  • пучок кінзи;

  • 50 мл соєвого соуса.

Після того, коли бульйон буде готовий, в нього додати нарізані тонкими пластинами гриби, цедру, соус та кінзу, які попередньо зв'язати кулінарною ниткою. Суп треба довести до кипіння, а локшин заздалегідь відварити та відкинути на друшляк.

Мʼясо виймають, нарізають тоненькими скибочками та додають до супу.

 

Нюанси приготування паназійського супу з яловичини

 

Вищезазначений рецепт має дві версії: дорослу та дитячу. Для першого варіанту треба покласти порцію локшини, зелень, проростки та кілька смужок стейку. Приправляють бульйон соком лайма та заправкою з перцю чилі. 

Дитячий суп майже не відрізняється від дорослого, в ньому відсутні пекучі елементи. В якості заправки виступають:

  • зелень цибулі та кінзи;

  • проростки квасолі мунг (можна не додавати);

  • м’ята.

Щоб отримати смачний яловичий суп з травами, треба взяти локшину, яка найбільше подобається. Це може бути рисова, фунчоза  чи соєва

Кількість трав у супі можна збільшувати чи зменшувати за смаком. Щодо проростків, їх можна замінювати іншою мікрозеленню, яку просто вирощувати в домашніх умовах. Достатньо квасолю залити проточною водою, накрити харчовою плівкою на тиждень. Кожного дня її треба промивати, а воду міняти на свіжу. Цього періоду достатньо для того, щоб утворились паростки.

На сайті інтернет-магазину можно придбати якісну та корисну продукцію, яка допоможе створити справжній шедевр. Оригінальна азіатська страва буде до смаку усім без виключення. Широкий асортимент товарів дозволяє підібрати необхідні компоненти в одному місці. Спробувавши паназіатський суп з яловичини одного разу, можна насолодитись вишуканим смаком страви та стати її прихильником надовго.