Корзина
598 отзывов
Сертифицированная компания Prom.ua
+380676040707

КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ ПО-ТАЙСЬКИ #ThaiPikKi

КУРЯЧІ КРИЛЬЦЯ ПО-ТАЙСЬКИ #ThaiPikKi

26.03.19

Це, звісно, не традиційна тайська страва. Але крильця матимуть традиційний тайський смак і аромат, а це саме головне. Курячі крильця смакують у різних варіантах. Чудово, що їх легко робити для великої компанії і можна подавати, як гарячими, так і холодними. Секрет рецепту – це маринад, який надасть крильцям пряний аромат. І доведе – ввести у свій раціон смак Азії дуже просто.

Особливість цього рецепту полягає в тому, що ці крила випікаються в липкому соусі, а потім поливаються таким же липким соусом. Вони будуть дійсно соковиті і смачні.

Насолоджуйтесь! 

 

       Інгредієнти на 4-6 порцій: 

  • 1,5 кг курячих крилець
  • 0,5 ст. л. солі

      Для глазурування:

      Для сервірування:

      Як готуємо: 

  1. Нагрійте духовку до 200° C. На форму для випікання налийте трохи олії і розмастіть її. Відкладіть.
  2.  Щоб приготувати глазур, об’єднайте всі інгредієнти глазурі в невеликій мисці. Розмішайте все колотівкою, або в блендері. Налийте половину соусу в невелику каструлю і відкладіть на пізніше.
  3. Обрізати будь-яку надлишкову шкіру від країв крила. Приправити їх сіллю за смаком (але пам’ятайте, що соус буде теж досить соленим). Покладіть крила на підготовлений лоток для випікання; залити соусом по крилах і рівномірно розподілити. Розкладіть крила обов’язково в один шар і запікайте 10-15 хвилин.
  4. Поки крила в духовці, залишок глазурі проваріть на низькому середньому вогні, доки соус не згорнеться і не почне згущуватися (це займе близько 5 хвилин).
  5. Після того, як курячі крильця приготуються з одного боку, переверніть кожне крило і знову запікайте 10 хвилин. Далі увімкніть у духовці режим грилю, підніміть трохи температуру, полийте половиною гарячої глазурі і поставте запектися ще на 5 хвилин. Від глазурі крила будуть виглядати золотими і блискучими.
  6. Після того, як крила зазолотяться, вийміть їх з духовки і знову полийте глазур’ю. Додайте зверху кінзу, цибулю, стружки чилі і посипте все сіллю (якщо необхідно). Поруч можна подати залишок глазурі для занурення!