Корзина
664 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

ТАЙСЬКІ СОСИСКИ #SaiUa

ТАЙСЬКІ СОСИСКИ #SaiUa

07.03.19

Цей вид свинячих сосисок зазвичай готуєть в шкірі. Проте, наш рецепт без шкіри, тому що це значно легше, але не менш смачно. У Таїланді деякі сосиски залишають, аби вони “дозріли” (ферментувалися) перед приготуванням. Однак вдома так експерементувати не варто, вони смакують так само добре і свіжими.

Ці сосиски формуютсья з фаршу, трав та спецій. Часто їх готують на грилі і їдять з липким рисом, овочами, або подають як закуску. Традиційно SaiUa була домашньою ковбасою, але сьогодні вона легко доступна в магазинах. А також як вулична їжа.

Засервіруйте приготовлені сосиски з овочами, або з листками капусти.

Насолоджуйтесь!

     

      Інгредієнти на 2 порції:

 

      Як готуємо:

  1. Аби перемолоти спеції для сосисок візьміть фуд-процесор, або блендер. Помістіть туди стебла коріандру, лемонграс, часник, перець і перемоліть усе в пасту.
  2. Додайте до утвореної пасти чилі, рибний соус, цукор, свинину і ще раз добре перемішайте. Сформуйте з фаршу сосиски (довжиною десь до 10 сантиметрів).
  3. Нагрійте баребек’ю або гриль на вогонь вище середнього. Готуйте сосики по 4-5 хвилин з кожної сторони до повної готовності.
  4. Сосиски добре смакуватимуть з легким овочевим салатом. Наприклад, з Сом-Там