Корзина
664 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

ОМЛЕТ ЗІ СВИНИНОЮ ПО-ТАЙСЬКИ #KaiJiewMooSaap

ОМЛЕТ ЗІ СВИНИНОЮ ПО-ТАЙСЬКИ #KaiJiewMooSaap

07.03.19

Автентична тайська їжа, яку легко можна спробувати у ятках на вулицях Таїланду. Звісно, можна повторити її і вдома, тим паче, що це майже омлет, однак не звичайний, а досить азійський. Це може бути, як повноцінна страва, або ж як гарнір. Саме головне, що для приготування потрібно небагато часу, а от нагодувати і здивувати гостей – легко. У Таїланді цю страву можна попросити у закладі навіть без меню, місцеві вас зрозуміють.

Насолоджуйтесь!

        Інгредієнти на 2 порції:

 

     Як готуємо:

  1. Змішуємо усі інгредієнти на омлет. Яйця, соуси, чилі та порізану цибулю. Ретельно перемішати.
  2. У сковорідці нагріти масло. Смажити м’ясо, допоки воно не буде готове – 5-7 хвилин. Далі додати суміш яєць і просмажити до золотого кольору. Перевернути омлет і підсушити другу сторону. Старайтесь не розірвати омлет, аби він був рівненький і для подачі на стіл ви могли його скласти навпіл.
  3. Готовий теплий рис викласти на тарілку, зверху покласти наш омлет, а поряд викласти зелень. Налити у мисочку чилі соус. Страва готова.
  4. Ще один варіант подачі - це перемішати рис з готовим м’ясом, а от яйця підсмажити окремо. Далі подаємо так само: рис на низ, омлет - зверху.