Корзина
664 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

КУРКА В ІМБИРНОМУ СОУСІ #GaiPadKhing

КУРКА В ІМБИРНОМУ СОУСІ #GaiPadKhing

11.12.18

Це класичний рецепт тайської кухні. У нього, як і в більшість страв з Таїланду, входить курятина, овочі і соус. Ну а готується швидко і на WOK. Але є тут і особливі інгредієнти. Це імбир та гриби муер. Тож за ніжний насичений смак відповідає філе, за оригінальний аромат - корінь імбиру, а за густу хрустку консистенцію страви - гриби.

Дуже часто в тайських закладах замість свіжих грибів використовують сушені. Їх легко можна придбати у нашому магазині. Але не забудьте перед використанням замочити.

Насолоджуйтесь!

  

      Інгредієнти на 3 порції: 

  

   Як готуємо: 

  1.  За декілька годин до приготування залийте сушені гриби водою. Нехай вони там постоять близько години, далі промийте їх 8 разів, аби пісок чи інші бруди остаточно змити.
  2. Далі готуємо соус: змішуємо у мисці рибний та устричний соуси і цукор.  
  3. Нагріваємо сковорідку WOK з олією. Додаємо м'ясо і 1 хвилину, актвино помішуючи, смажемо. Додаємо часник і ще смажемо 1 хвилину. Курятина має стати трохи коричнева, але ще не повністю готова. Додаємо порізану цибулю, моркву, перець болгарський, імбир, гриби, чилі і смажемо 2-3 хвилини. Робимо це до хрусткої шкірочки. 
  4. У цей час варимо скляну локшину, згідно з інструкцією на упаковці. 
  5. Як тільки все буде готове, змішуємо локшину і заправку. Далі страву одразу подаємо. 

   Примітки: 

    Страва добре смакує з імбирним пивом