Корзина
639 отзывов
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

СМАЖЕНА РИСОВА ЛОКШИНА ПАД СІ Ю #PadSeeEw

СМАЖЕНА РИСОВА ЛОКШИНА ПАД СІ Ю #PadSeeEw

11.12.18

Справжій рецепт популярної смаженої локшини потрібно запозичувати прямо з вулиць Таїланду. Саме такий і цей рецепт. На відміну від свого солодко-гострого "колеги" Pad Thai, ця страва більш солена, збалансована з легкою кислинкою і чудовим ароматом. І усе це можна зробити у себе на кухні. 

Дослівно в перекладі Pad See Ew - підсмажена локшина у соєвому соусі. Традиційно готується з широкої тонкої свіжої рисової локшини, яку можна придбати в нашому магазині. Але з видом рисової локшини ви можете експериментувати, в залежності від своїх вподобань. 

Ще одним важливим інгредієнтом є броколі. А от курятину можна замінити будь-яким іншим білком, який підходить для смаження. 

Насолоджуйтесь!

      Інгредієнти на 3 порції: 

       Для соуса:

        Для смаження: 

  • 2 ст. л. арахісової чи соняшникової олії 
  • 2 зубчики часника
  • 150 г курятини (телятини, креветок)
  • 1 велике яйце
  • 500 г броколі
  • кунжут для декору 

 

     Як готуємо:

  1. Зварити локшину згідно з інструкцією на упаковці. 
  2. З’єднати усі інгредієнти для соусу.
  3. Кинути у холодний WOK розчавлені зубчики часнику і налити олію. Далі ставимо сковорідку на вогонь і нагріваємо до високої температури. Часник поступово нагріватиметься і віддаватиме свій аромат олії. 
  4. Коли олія нагрівається, а часник почне ставати золотим, додайте курятину, броколі і обсмажити все протягом 1 хвилини.  
  5. Перемістити курятину і броколі в одну сторону сковорідки і вбити на сковорідку. Не переймайтесь, якщо частина яйця прилипне до дна. Таке на WOK стається часто і це лише додає страві приємний аромат. 
  6. Далі додайте локшину, китайські листки брокколі та соус. Обережно все перемішайте. І негайно подавайте.