Корзина
598 отзывов
Сертифицированная компания Prom.ua
+380676040707

РИБНІ КУЛЬКИ З СТРУЧКОВОЮ ФАСОЛЕЮ #ThawtManPlaa

РИБНІ КУЛЬКИ З СТРУЧКОВОЮ ФАСОЛЕЮ #ThawtManPlaa

14.08.18

Рибні кульки - це лише один різновид перекусів вуличних страв Таїланду. Традиційно там їх смажать в олії і подають в пластикових контейнерах на бамбукових палочках аби одразу ж було зручно їсти. Також в окремому пакеті додають соус. Хоч на перший погляд страва звучить не найпростішою для домашнього приготування, однак насправді якщо мати всі інгредієнти, то залишається лише все перемолоти, змішати, додати трохи зеленої цибулі, горошок, а далі посмажити і подати до столу. Смажені кружечки можуть бути закускою, або й основною стравою - в залежності від кількості з’їжджених штук.
Насолоджуйтесь!

 

 

Інгредієнти на 30 кружечків:

Як готувати:

  1.  З риби зняти будь-яку шкіру, витягнути кістки. Порізати філе і покласти у фуд-процесор чи блендер. Збивати поки маса не стане однорідною.
  2.  Додати каррі пасту, рибний соус, вбити яйце. І знову змішати до однорідної маси.
  3.  Перекласти в миску і перемішати з горохом і подрібленими листками лайму і зеленню цибулі.
  4.  Змочивши руки, зробити з риби плоскі котлетки (до 5 см в діаметрі). Для цього також можна використати ложку.
  5.  В глибокій сковороді чи WOK нагріти олію на середньому вогні 5 хвилин. Коли вам здасться, що олія достатньо гаряча, покладіть маленький шматок фаршу в неї. Олія має зашипіти.
  6. Легко опускаємо у сковорідку 5-6 кружечків і смажемо допоки воні не стануть золотисто-коричневими з обох сторін. Виймаємо за допомогою дірявої ложки і викладаємо на паперовий рушник, аби вінувібрав зайву олію.
  7. Зберігайте свої рибні кружечки теплими, поки смажете решту. Найкраще смакує гарячими.

Подавати з кисло-солодким чилі соусом. Або ж зеленим салатом. Також цікаво смакуватиме з горохом в паніровці з васабі.
Якщо з якихось причин ви не вживаєте рибу, можна пробувати точно такий же рецепт, однак використати філе курятини.

Предыдущие статьи