Корзина
1040 отзывов
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

КОКОСОВИЙ МАНГО-ЧІА ПУДИНГ #MangoChia

КОКОСОВИЙ МАНГО-ЧІА ПУДИНГ #MangoChia
Насіння Чіа. Впевнені, ви чули про ці зернята і можливо навіть пробували їх у стравах в закладах. А чи вже використовували на кухні самі?

14.06.18

Насіння Чіа. Впевнені, ви чули про ці зернята і можливо навіть пробували їх у стравах в закладах. А чи вже використовували на кухні самі? Переважно у людей любов з насінням чіа зав’язується не з першого разу, але вже коли відчуття є, то це на довго. Ми пропонуєм дуже простий у приготування, але надзвичайно смачний, поживний і вишуканий пудинг. Він може бути чудовим сніданком, десертом для друзів або ж просто перекусом, який зручно взяти з собою.
Насіння чіа це низькокалорійні зерна іспанської шавлії. Вони бувають різних відтінків. Найкраще не піддавати їх термічній обробці, адже зернята втратять більшість своїх корисних властивостей. А саме - жирні кислоти омега-3 і омега-6 (їх тут значно більше, ніж в ікрі лосося, печінці тріски та оливковій олії), а ще магній, фосфор, кальцій, калій, цинк. І це далеко не повний перелік.
Перш, ніж радити вам цей рецепт, ми поексперементували з різними виробниками кокосового молока і пропорцією. Ну і, звісно, обрали найкраще пюре манго.
Насолоджуйтесь.

Інгредієнти

Як готуєм:
1. Налийте кокосове молоко в миску.
2. Додайте насіння чіа і добре розмішайте за допомогою виделки.
3. Додайте екстракт ванілі і мед (в залежності наскільки любите солодке!) Добре рівномірно  перемішайте. Нехай постоїть 10 хвилин і знову ретельно перемішайте. Гарно закрийте і охолоджуйте пудинг протягом ночі або хоча б декілька годин.
4. Перед подачою перекладаєм частину пудинга в склянку чи герметичну тару, в якій будете подавати десерт. Далі заливаєм манговим пюре та при бажанні додаємо половинки солодкого філіпінського манго. Також можна додати в пюре улюблені горіхи. А зверху задекорувати кокосовою стуржкою та половинками манго.

5. Рецепт розрахований на 4-6 порцій, в залежності від розміру тари та кількості її наповнення.

Якщо ви хочете отримати більш насичений кремовий смак, то виберіть ось такі жирні кокосові вершки, для некалорійного ефекту зверніть увагу на легшу основу, запропоновану в рецепті.