Паста чилі Гочуджан дуже гостра DAESANG 500 г
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Паста чилі гочуджан дуже гостра Hot Daesang 500 г
Daesang
Додайте цю традиційну корейську приправу до будь-якої страви, щоб отримати гострий, насичений ферментований смак. Гостра перцева паста Гочуджанг - це густа, темно-червона паста, виготовлена шляхом ферментації перцю чилі, клейкого рису, соєвих бобів, солі та іноді цукру. Використовуйте її в тушкованому м'ясі, маринадах для м'яса, наприклад, коротких реберець або свинячої грудинки, або в бібімбапі. Він додає пікантності супам і картоплі фрі, а також приправляє яйця, приготовані на пару. Це важливий інгредієнт глазурі, що використовується для смажених курячих крилець по-корейськи.Основні | |
---|---|
Виробник | Daesang |
Країна виробник | Південна Корея |
Вага | 500 г |
Тип | Паста |
КБЖВ на 100 г | 921 Кдж / 220 Ккал; Жири / насичені жири: 1.8 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 46 г / 24 г ; Білок: 5 г ; Сіль: 2520 мг . |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Пластикове відро |
- Ціна: 295 ₴