Корзина
924 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

Як обрати ідеальний соус для м’яса

Як обрати ідеальний соус для м’яса

22.11.19

Щоб обрати ідеальний соус для маринування, приготування або подачі м’ясних страв, варто добре розбиратися у різноманітті цих додаткових компонентів. Гострий чи солодкий, кислий або солоний — кожен відтінок смаку має своє значення та по-своєму важливий. Великою популярністю в останні роки користується азіатський соус для м’яса. Це може бути соєвий, устричний або рибний продукт. Сподіваємося, наша сьогоднішня стаття допоможе вам повністю розкрити смакові відчуття за допомогою правильно підібраних соусів.

 

 

Азіатські соуси для м’яса

 

Соєвий, устричний, гострий каррі та інші азіатські соуси вражають своїм різноманіттям. Їх використовують для маринування та приготування найсмачніших страв з м’яса. Який обрати? Все залежить від того ефекту, на який ви сподіваєтеся. Розберемо головні азіатські соуси для м’яса, які простіше всього придбати в Україні.

Найважливішою приправою в азіатській кухні є соєвий соус. У чайній ложці цього продукту може міститися ціла денна норма солі. Саме такий варіант радимо обрати для маринування або обсмажування м’яса. Якщо ви хочете отримати більш гострий смак, рекомендуємо додати гірчицю, чилі. Соєвий соус добре «товаришує» з такими додатковими інгредієнтами. 

На другому місці за популярністю серед азіатських соусів для м’яса йде устричний. Його солоно-солодкий присмак чудово поєднується зі смаженими стравами. Використовуйте його для обробки вже готових продуктів у невеликій кількості і будете приємно здивовані ефектом.

Важливе місце у паназіатській кухні займає рибний соус. Він не такий популярний в Європі, як соєвий чи устричний, але теж активно використовується під час приготування різної їжі. Головне — не звертайте уваги на його специфічний запах. Дуже часто рибний соус рекомендують обрати для маринування, приготування гострого каррі. 

 

 

Який азіатський соус обрати для маринування та приготування м’яса

 

Щоб правильно підібрати азіатський соус, треба визначитися, у якій формі буде м’ясний продукт: смажений, відварений чи з духовки. Дамо кілька порад:

  • для маринування м’яса, яке буде смажитися, краще використовувати кислі або солоні соуси — соєвий, рибний;
  • варені страви чудово поєднуються з гострими приправами — каррі, чилі, гірчиця;
  • м’ясу з духовки личить ніжний та легкий присмак — радимо обрати устричний або креветочний соус. 

Використовуйте азіатські соуси для м’яса, які зможуть доповнити основний смак страви, розкрити його та надати нових відтінків. І не бійтеся експерементувати — у кожної людини свої вподобання, і варто до них дослухатися під час приготування їжі.

 

 

Гострі, солоні, кислі азіатські соуси від ASIAFOODS

 

Інтернет-магазин ASIAFOODS реалізує гострі, кислі, солоні азіатські соуси, які знадобляться на будь-якій кухні. Це дуже корисні та смачні додаткові компоненти до різноманітних страв, у тому числі і з м’яса. Фахівці компанії залюбки порекомендують продукт під конкретні вимоги, розкажуть об особливостях кожного соусу, допоможуть обрати саме те, що вам потрібно. Дзвоніть!