Корзина
1043 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

Як користуватися китайською бамбуковою пароваркою

Як користуватися китайською бамбуковою пароваркою

21.11.19

Красу та здоров’я можна отримати не тільки доглядаючи за своїм тілом, а й контролюючи якість страв, які вживаються щодня. Серед різноманітних пристроїв та кухонного посуду для приготування їжі останнім часом популярною вважається китайська бамбукова пароварка. Така бамбукова пароварка допомагає одержати максимально корисні для організму страви з рису, м’яса чи риби. Це один з найбезпечніших виробів, яким користуються ті, кому не байдуже власне здоров’я. 

Не дивлячись на екологічний матеріал, з якого вона виготовлена, при регулярному використанні вона стає ще міцнішою. На сайті можна придбати якісні бамбукові пароварки з кришкою за приємною вартістю. Цей виріб найкраще підходить для приготування страв на пару.

 

Покрокові рекомендації щодо користування бамбуковою пароваркою

 

  1. Ємність. Для приготування певного продукту варто підібрати металеву ємність, в яку буде встановлено бамбукову пароварку. Це повинна бути сковорідка чи каструля трохи більшого діаметру, ніж вона. В ємність додають води. По мірі приготування страви, її доливають.
  2. Пергамент. Ним застилают дно пароварки, попередньо зробивши декілька отворів в ньому. На батьківщині використовують листя бананового дерева, але папір може його замінити.
  3. Продукти. Овочі або інші компоненти викладають в пароварку на пергамент та накривають кришкою, встановлюють в ємність з водою та витримують до повної готовності страви. 

Зазвичай, для приготування овочів та риби потрібно не більше 5 хвилин, м’яса курки близько 8 хвилин. Варто відзначити, що тримати продукти в бамбуковій пароварці довго не треба. Слід знати закономірність ― чим менші шматки, тим скоріше вони приготуються і навпаки. Рис буде готовий до вживання через 10 хвилин. 

 

Поради по догляду за бамбуковою пароваркою

 

Придбавши бамбукову пароварку, слід ретельно дотримуватись важливих правил щодо догляду за нею. Пристрій не можна мити будь-якими засобами. Для очищення стінок від рештків продуктів потрібна тільки вода. 

Під час приготування риби існують свої секрети, які не дозволяють стінкам бамбукового матеріалу увібрати її смак. Щоб продукт залишився смачним і соковитим, а сік тушки не стікав вниз, варто покласти її в звичайну тарілку, діаметром трохи меншим за пароварку. Далі страву накривають кришкою. Головне, щоб вона була із сковорідки або каструлі та щільно прилягала. Таким чином, можна продовжити термін експлуатації пристрою.

 

Переваги китайської пароварки з кришкою

 

Існують багатошарові моделі, які дозволяють готувати великий обсяг страв. Зважаючи на те, що бамбук гарно утримує тепло, температурна різниця між шарами невелика і продукти готуються рівномірно. Дно кожного шару виготовлено із бамбукових пластин, крізь які проходить пар.  На них ніколи не кладуть продукти, обов'язково застилають пергаментом.

Щоб урізноманітнити смак, у ємність з водою можна додавати різні трави та спеції. На сайті представлені якісні китайські бамбукові пароварки за приємною вартістю, які стануть у нагоді всім, хто слідкує за фігурою та слідує здоровому харчуванню.