Корзина
736 отзывов
Надежный продавец Prom.ua
+380676040707

КУРЯТИНА ПО-ТАЙСЬКИ З БАЗИЛІКОМ #GaiPadKrapow

КУРЯТИНА ПО-ТАЙСЬКИ З БАЗИЛІКОМ #GaiPadKrapow

20.02.19

Страв, які готуються за 10 хвилин, а смакують як справді вишукані і цікаві, не так вже й багато. Але цей рецепт саме такий. Тож для цієї страви навіть придумали прислів’я «Чим простіше, тим краще». Соковите м’ясо і і ароматний базилік – комбінація проста, але дуже і дуже смачна. Так що спробуйте.

Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 2 порції:

1 куряче філе 

50 г стручкової квасолі

2 яйця

половинка ріпчастої цибулі

1-2 штуки чилі

1 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. рибного соусу

2-3 зубчики часнику

коричневий цукор і сіль за смаком 

1 пучок свіжого базиліку

2 ст. л. кокосової/рослинної олії 

рис на гарнір

Як готуємо:

  1. Нарізаємо куряче філе невеликими шматочками. Відкладаємо. На олії у WOK підсмажуємо яйце. Наша основна задача - домогтися ефекту фритюру. Зі сковорідки яйце забираємо.
  2. Після цього відправляємо зубчики часнику, перець чилі і сіль в ступку. Гарненько розтираємо. Потім відварюємо квасолю до стану «al dente» і нарізаємо цибулю довгими скибочками.
  3. На WOK з олією пару хвилин смажимо часник і чилі, додаємо до них курку, даємо їй підсмажитися 2-3 хвилини, і тепер добавляємо квасолю і цибулю. Даємо страві ще пару хвилин обсмажитися.
  4.  Фінальний етап: додаємо до страви соєвий і рибний соус, трохи цукру, солі за смаком і, звісно, базилік. Одна хвилина на вогні - і страва готова.
  5.  Курка Gai Pad Krapow обов’язково подається з рисом. Зверху кладете підсмажене яйце і базилік. Чим більше, тим краще