Корзина
598 отзывов
Сертифицированная компания Prom.ua
+380676040707

СОЛОДКІ КОКОСОВІ ПАНКЕЙКИ ПО-ТАЙСЬКИ #KhanomKrok

СОЛОДКІ КОКОСОВІ ПАНКЕЙКИ ПО-ТАЙСЬКИ  #KhanomKrok

18.12.18

У Таїланді продають масу різних десертів, які тайці готують самостійно. Переважно це відбуваєтсья просто на вулиці, тож основні інгредієнти прості і базові: рис, кокос, цукор, різне борошно, яйця, банани і різні крупи з родини бобових. 

Тож Khanom Krok готують з кокосового молока та заварного крему, який у два слої розливають в невеликі керамічні піали або смажать у спеціальній сковорідці з круглими формами (голландська сковорідка для панкейків). Далі, коли вони застигають, їх виймають і подають по 8-10 штук в контейнерах. Десерт сервірують на бананових листках, а виходить він дуже ніжний. З хрусткою скоринкою та м'якою серединкою. 

Насолоджуйтесь!

 

Інгредієнти на 4 порції: 

Як готуємо:   

  1. Змішайте у контейнері від блендера кокосове молоко, цукор та рисове борошно. Додати щіпку солі і кокосове молоко. Змішати допоки не вийде однорідне тісто. 
  2.  Розігріти голландську сковорідку на середньому вогні, змастити кожну форму маслом або олією. 
  3. Переконайтеся, що сковорідка достатньо гаряча, перш ніж наливати тісто. Адже воно може прилипнути. Смажити по 4-5 хвилини, допоки верх не стане золотистим. 
  4. Панкейки мають бути хрусткі ззовні і м'які всередині. 
  5. Смажити допоки не закінчить тісто. Сервірувати гарячими. 

Цікаво:

Страва, як це часто буває в Таїланді, має багато варіацій. Часто в неї додають різні начинки. Починаючи від різних фруктів, закінчуючи зеленою цибулею. 

Також панкейки можна запекти у духовці, якщо у вас немає відповідної сковорідки. Пекти при 160 градусах, допоки тісто не загусне.